ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στην Καψόχωρα ο Καρασαββίδης – οι πρώτες δηλώσεις

Στην Καψόχωρα ο Καρασαββίδης – οι πρώτες δηλώσεις
karasavvidisΠοδοσφαιριστής της Καψόχωρας είναι από σήμερα ο Κυριάκος Καρασαββίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. 
Η Καψόχωρα συνεχίζει της βόμβες τη μία μετά την άλλη και δεν γνωρίζουμε αν θα είναι η τελευταία. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Παπαδόπουλο, δεν μας…

διέψευσε αλλά ούτε μας επιβεβαίωσε αν ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Κυριάκος Καρασαββίδης και συνέχισε να κρατάει “χαμηλά την μπάλα” όταν τον ρωτήσαμε αν τελικά στόχος της ομάδας του φέτος το πρωτάθλημα. 
Μιλώντας πριν από λίγο στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο Κυριάκος Καρασαββίδης δήλωσε τα εξής: 
“Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα με την οργάνωση και το μεράκι των παραγόντων της Καψόχωρας. Ερχόμενος στην Καψόχωρα απέρριψα προτάσεις ομάδων του νομού μας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Ενέδωσα στο ασφυκτικό pressing του προέδρου Σωτήρη Παπαδόπουλου ο οποίος από την αρχή έδειξε πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Χρήστου Τερζίδη με τον οποίον έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και εκτιμώ ιδιαίτερα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *