ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δείξτε μεγάλη προσοχή: Έκλεισε ο δρόμος Βρυσακίου – Λουτρού

Δείξτε μεγάλη προσοχή: Έκλεισε ο δρόμος Βρυσακίου – Λουτρού
vrysakiloutrosΚλειστός θα παραμείνει από σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 18/07) ο δρόμος για τον Λουτρό από την είσοδο του Βρυσακίου και μέχρι τις γραμμές του ΟΣΕ στην είσοδο του χωριού. Ο λόγος είναι πως στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση προς τον Λουτρό, ο δρόμος έπαθε καθίζηση και η διέλευσή του είναι άκρως επικίνδυνη. Όπως μας ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος από τον Λουτρό Κώστας Διακόπουλος ο οποίος έσπευσε άμεσα στο…

σημείο, το πρόβλημα δεν είναι τωρινό και διαιωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια. 

Στο μήκος της διαδρομής (περίπου 3 χιλιόμετρα) υπάρχει το αρδευτικό κανάλι τα νερά του οποίου περνάνε κάτω από τον δρόμο με αποτέλεσμα να “φαγωθεί” η άσφαλτος και να δημιουργηθεί το πρόβλημα. “Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα” συμπλήρωσε ο κύριος Διακόπουλος, όμως η εκδήλωση του προβλήματος έρχεται σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο πολλοί αγρότες οι οποίοι έχουν χωράφια παραπλεύρως του δρόμου πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους αφού βρισκόμαστε στην κορύφωση της αγροτικής περιόδου. 

Η διέλευση στον συγκεκριμένο δρόμο πάντως έχει απαγορευτεί αφού χαρακτηρίζεται επικίνδυνη, και οι οδηγοί θα πρέπει να κατευθύνονται από την Αλεξάνδρειας προς τον Λουτρό από τον παράλληλο δρόμο με τις γραμμές του ΟΣΕ. Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η λύση που θα δοθεί. 
Εκτός από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Διακόπουλο, στο σημείο έφτασαν ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Απατσίδης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Απόστολος Ρεσινιώτης.  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *