ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Το σχόλιο του Στέργιου Μπούθα στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς

Το σχόλιο του Στέργιου Μπούθα στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς
bouthasstergios2507Το σχόλιο του προέδρου της ομάδας του Νεοκάστρου δεχτήκαμε σήμερα σε δημοσίευμα της Δικτυακής μας Πύλης. Πριν βιαστούμε φροντίσαμε να επιβεβαιώσουμε μέσω του συνεργάτη μας και στενού φίλου του προέδρου, του Μάκη Σαπουνόπουλου πως το σχόλιο όντως δημοσιεύτηκε από τον πρόεδρο του Νεοκάστρου. Το σχόλιο δημοσιεύεται κάτω από την ανάρτησή μας με τίτλο:

“Δεν τον θέλουν για πρόεδρο και αυτός επιμένει!” την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Όπως οφείλαμε, δημοσιεύουμε αυτούσιο χωρίς να αλλάξουμε ούτε τελεία, το σχόλιο το οποίο όπως αντιλαμβανόμαστε έχει το ύφος της απάντησης από πλευράς του προέδρου. Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: 
Αυτός ο πρόεδρος έχει όνομα και λέγετε Στέργιος Μπουθας και να προσέχεις τι γραφεις γαι μενα αυτη οι ομαδα εχει 10 χρονια στα χερια μου και εχουν μπει κατι χιλιαρικα σ’αυτην την ομαδα. Απο την Δ’ εθνικη που ειμασταν και επεσε οι ομαδα στην Α1 μονο εχω εμενα στην ομαδα ολοι εφηγαν αλοι προς Βεροια και αλοι προς Αλεξανδρεια και μετα μερικη κυριοι απο το πουθενα για να παρουν την ομαδα περα απο τον ξαδελφο μου Γιαννη Μπουρα που με στηριξει και τον ευχαριστω παρα πολυ.Τασο να σε δωσω μια απαντηση σκληρη δεν θελω κρυφεις το ονομα μου εχω δεν εχω να κρυψω κατι εχω κανει 3 γενικες συνελευσεις και δεν ερχοταν κανενας εκτο απο 2-3 ατομα.Οι ομαδα εχει καποιες εκρεμωτητες σε τριτους απο τη στιγμη που θα αναλαβουν της υποχρεωσεις θα τους δοσω την ομαδα και θα τους ευχιθω οτι καλυτερο για την ομαδα του χωριου μου.Και αυτη που σε πειραν τηλεφωνο και τα εγραψες αυτα πρεπει να μαθουν να βαζουν το χερι στην τσεπη τους οχι μονο λογια στις καφετεριες.Εμει ανοιχτος για μια ευριτερη κουβεντα με τους κυριους αυτος.Δεν ειμαι αμραμοβιτσ του χωριου αλλα απο αγαπη ειμουνα στην ομαδα του χωριου μου που λεγετε ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ τελος να ευχαριστησω τους φιλους του καλους που τωρα τελαιφται βοηθησαν τον αχιλλεα νεοκαστρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *