ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Υψηλοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)

Υψηλοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο-δηλώσεις)
paokproti2507Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε χτες Πέμπτη στο Βρυσάκι η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Παράγοντες, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν μία χρονιά στην οποία είναι μονόδρομος να πρωταγωνιστήσουν όπως ανέφερε στην ομιλία του ο προπονητής Σάκης Παγγούρας. Ο κόουτς στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε πως η…

χρονιά θα πρέπει να προχωρήσει με όλη την ομάδα δεμένη χωρίς αποβολές και ελλεψεις αφού κανείς δεν περισσεύει. Ο Σάκης Παγγούρας παρουσίασε και τον συνεργάτη του για φέτος ο οποίος θα έχει και την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Μανσούρ. 
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πασχαλίδης ευχήθηκε η χρονιά ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ενώ θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όσον αφορά το πρωτάθλημα. Ο έμπειρος Κώστας Κίτσας ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ζήτησε από τους συμπαίχτες του τα όποια προβλήματα υπάρχουν ανάμεσα τους να ξεχνιούνται από τη στιγμή που θα εισέρχονται στο γήπεδο. 
Δείτε εικόνες από την χτεσινή πρώτη του ΠΑΟΚ και δηλώσεις του προέδρου Γιώργου Πασχαλίδη, του προπονητή Σάκη Παγγούρα και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζωγράφου: 

 

 

Τα  φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Σάκης Παγγούρας και Χρήστος Μανσούρ
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

 

 

 

Ρεπορτάζ: Νίκος Λιολιόπουλος – Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *