ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σκληρή κόντρα χτες στο δημ. συμβούλιο: Καμπάνης κατά Παπαδόπουλου (βίντεο)

Σκληρή κόντρα χτες στο δημ. συμβούλιο: Καμπάνης κατά Παπαδόπουλου (βίντεο)
kabanisdimsymvΜε μεγάλη ένταση ξεκίνησε η χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Τον λόγο ζήτησε μετά την καταγραφή των παρουσιών ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια Τάσος Καμπάνης ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του αθλητικού συλλόγου “Ατλαντίδα” κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο ότι του οφείλονται χρήματα από…

την Κοινωφελή επιχείρηση του δήμου για την συνεργασία που είχαν στο δημοτικό κολυμβητήριο το καλοκαίρι του 2012. Αναφέρθηκε μάλιστα από τον κ. Καμπάνη πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Τάκη Παπαδόπουλο στο οποίο ούτε λίγο πολύ του έλεγε πως μπορεί να εξαγοραστεί ανά πάσα στιγμή και είναι “όπου φυσάει ο άνεμος”. 

Στην απάντησή του ο κ. Παπαδόπουλος φάνηκε έκπληκτος από την τοποθέτηση λέγοντας πως υπάρχει αρκετό θράσος από τον πρόεδρο της “Ατλαντίδας” να αναφέρει κάτι τέτοιο στο δημοτικό συμβούλιο. Το γεγονός αποδοκιμάστηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης που ανέφερε πως η οποιαδήποτε οφειλή και αν υπάρχει θα πρέπει να εξοφληθεί. Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Καμπάνης ανέφερε πως δεν δέχεται πλέον τα χρήματα και τα χαρίζει την ΚΕΔΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κανένα σημείο των λογομαχιών δεν διαψεύτηκε από την πλειοψηφία και από τον ίδιο τον πρόεδρο το περιεχόμενο των καταγγελιών ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως δεν τοποθετήθηκε καθόλου επί του θέματος ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης ο οποίος “άδειασε” ουσιαστικά τον συνεργάτη του. 
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια όπου ο ακούστηκαν σκληρές κουβέντες για ψέματα, μηνύσεις και οφειλές. 
Δείτε το βίντεο από την χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *