ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Εύα Σαλτουρίδου: Στόχος των Τρικάλων η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών

Εύα Σαλτουρίδου: Στόχος των Τρικάλων η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών
saltouridouevaΌταν πριν ένα μήνα ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, πιστέψαμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή, ο στόχος πρέπει να είναι, όχι μόνο η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας φέτος, αλλά ταυτόχρονα και σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, το ”χτίσιμο” της ομάδας που…

θα πρωταγωνιστήσει στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. 
 
Στηριζόμενοι στους έμπειρους τοπικούς ποδοσφαιριστές μας (οι οποίοι αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα), αλλά και στους ταλαντούχους νεαρούς που έχουμε (η αξιοποίηση των οποίων είναι ένα ”στοίχημα” για τη Διοίκηση), προχωρήσαμε στην μεταγραφή-επιστροφή ”δικών” μας παιδιών που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες και στην απόκτηση νεαρών κυρίως παικτών από την ευρύτερη περιοχή, που θεωρήσαμε απαραίτητους για την επίτευξη των στόχων μας, ενώ σε εξέλιξη είναι η απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που λόγω ειδικών συνθηκών οφείλουμε να περιμένουμε. Εμπιστευτήκαμε αυτό το υλικό στον προπονητή μας Γιώργο Ντάμτσιο, φροντίζουμε με πολύ προσωπική δουλειά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και όλα στην ομάδα λειτουργούν άψογα, αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Η πολύ καλή διάθεση, ο ενθουσιασμός, η ”σκληρή δουλειά” και η απόλυτη πειθαρχία των 28 ποδοσφαιριστών μας, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη στήριξη των φιλάθλων, είναι η καλύτερη εγγύηση για την επίτευξη του φετινού μας στόχου. Περιμένοντας τη στήριξη των φίλων της ομάδας, δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται, για λόγους εντυπώσεων, να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από τον αρχικό μας σχεδιασμό και το στόχο μας.
 
Για τον Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Η Πρόεδρος Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Ν. Εύα
 
Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Η κυρία Εύα Παπανικολούδη – Σαλτουρίδου είναι η μοναδική γυναικεία παρουσία στην προεδρεία ομάδας της Α1 της ΕΠΣΗ. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που ανέλαβε και να εκπληρώσει τους στόχους της. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *