ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Άμεση αντίδραση Βεσυρόπουλου για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος

Άμεση αντίδραση Βεσυρόπουλου για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος
vesiropoulos (2)“Αστραπιαία” αντέδρασε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος στην πληροφορία ότι μεθοδεύεται η συγχώνευση – κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος. Μόλις ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή, αεροπορικώς, μετέβει στο… Υπουργείο Παιδείας, καθώς βρισκόταν στην Αλεξάνδρεια, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Αλέξανδρο.
Η άμεση αντίδραση του Βουλευτή και η συνεργασία που είχε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, έπιασε τόπο και τελικά δεν προχώρησε η απόφαση για κατάργηση του Γυμνασίου. Έτσι, ανακλήθηκε η υπουργική απόφαση που αφορούσε στη συγχώνευση του Γυμνασίου Πλατεός, όπως όριζε η 71336/Δ4/24−6−2011 (ΦΕΚ 1575/τ. Β΄/27−06−2011) υπουργική απόφαση με θέμα «Συγχωνεύσεις Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», που καταργούσε ουσιαστικά το Γυμνάσιο και θα λειτουργήσει κανονικά, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
 
Πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Βουλευτής, επέδειξε άριστα αντανακλαστικά, χωρίς να αφήσει το θέμα να πάρει διαστάσεις και χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια, κατάφερε να αλλάξει την απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *