ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ξεκινάει το πρωτάθλημα – τι γίνεται στις ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας

Ξεκινάει το πρωτάθλημα – τι γίνεται στις ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας
ballaΤο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας ξεκινάει το Σάββατο και οι ομάδες ήδη προετοιμάζονται για… την πρεμιέρα η οποία όπως πάντα κρύβει τους κινδύνους της. Ο δήμος Αλεξάνδρειας φέτος εκπροσωπείται στην Α1 από επτά (7) ομάδες και από πολλούς θεωρείται πως ο φετινός πρωταθλητής θα είναι από τον δικό μας δήμο. 
Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιγουράρει ως το πρώτο φαβορί της κατηγορίας αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνιζόταν σε άλλους συλλόγους επέστρεψαν όπως επέστρεψε και ο προπονητής Σάκης Παγγούρας. Διοίκηση και προπονητής έχουν εκδηλώσει ανοιχτά τον φετινό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
 
Η Καψόχωρα ήταν η νικήτρια των φετινών μεταγραφών αλλά και έκανε τον νομό να παραμιλάει για την ομάδα λόγω της οργάνωσης που έγινε στο γήπεδό της. Νέα πρόσωπα στη διοίκηση και ένας έμπειρος προπονητής όπως ο Χρήστος Τερζίδης στον πάγκο. Χαμηλοί τόνοι και επίσημος στόχος η καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 
 
Με δικά της παιδιά στο σύνολο της ομάδας προετοιμάστηκε και η ομάδα των Τρικάλων. Στόχος της διοίκησης ήταν να μαζευτούν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων που αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες και να δημιουργηθεί ένα “οικογενειακό” σύνολο. Ο Γιώργος Ντάμτσιος στον πάγκο αλλά και στον αγωνιστικό χώρο καλείται στην πρώτην αγωνιστική να αντιμετωπίσει την ομάδα του χωριού του, τη Μελίκη. 
 
Η Μελίκη πήρε μεγάλο μέρος ποδοσφαιριστών από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Νεοκάστρου. Ένα δυνατό σύνολο δημιουργήθηκε το οποίο επίσης συγκαταλέγεται στα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος. Στον πάγκο της ομάδας ο Κώστας Παυλόπουλος και νέα πρόσωπα στη διοίκηση. 
 
Στην ομάδα του Νεοκάστρου μετά από πολλές “διοικητικές ταλαιπωρίες”, τελικώς δημιουργήθηκε και διοίκηση και σύνολο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές μεταγράφηκαν από την περσινή Αλεξάνδρεια ενώ μεγάλο μέρος των ποδοσφαιριστών αποχώρησε από την ομάδα και μετακόμισε στην διπλανή γειτονιά της Μελίκης. Στον πάγκο ο Τόλης Τερζής. Σίγουρα οι στόχοι διαφοροποιούνται σε σχέση με πέρσι.  
 
Ο Εθνικός Κλειδίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα. Με χαμηλούς τόνους και αρκετή δουλειά από τον προπονητή Θόδωρο Τέγο που συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο, το Κλειδί και φέτος αναμένεται να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 
 
Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στοχεύει όπως όλα δείχνουν στην παραμονή στην κατηγορία. Μετά την παραίτηση του περσινού προπονητή Δημήτρη Γιουρόπουλου, τα ηνία ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Νούσιας. 
 
Μεγάλη απούσα από το φετινό πρωτάθλημα σαφώς η Α.Ε. Αλεξάνδρειας η οποία εκτός από την απώλεια της περσινής κατηγορίας και πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν βρέθηκαν παράγοντες να την αναλάβουν και έτσι ήρθε η διάλυση και κατάντια για μία ολόκληρη πόλη να μην έχει ομάδα έστω στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *