ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Η συναυλία του Ρέμου σε εικόνες και βίντεο!

Η συναυλία του Ρέμου σε εικόνες και βίντεο!
IMG_0798Δικαίωσε τους διοργανωτές της χτεσινής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην πόλη της Αλεξάνδρειας το τελικό αποτέλεσμα. Ο γνωστός τραγουδιστής και η… εταιρία που τον εκπροσωπεί παρουσίασαν μία επαγγελματική παράσταση από τη μικρότερη λεπτομέρεια μέχρι και το σημαντικότερο κομμάτι που ήταν η ερμηνεία, διαψεύδοντας πολλούς που θεωρούσαν πως ο Ρέμος θα έρθει στην Αλεξάνδρεια για μία αρπαχτή αγγαρεία.
Ο ίδιος φάνηκε να ενθουσιάζεται βγαίνοντας στη σκηνή από το κοινό της Αλεξάνδρειας που ήξερε όλα του τα τραγούδια, κάτι που ανέφερε ερμηνεύοντας κομμάτια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά. Μικροί και μεγάλοι οι οποίοι ξεπέρασαν τους 1800 έδωσαν ζωντάνια και ρυθμό στη συναυλία ξεσηκώνοντας και τον ίδιο τον Ρέμο. Την συναυλία άνοιξαν ο Κώστας Δόξας και η Στεφανία Ρίζου και στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος χωρίς να κάνει διάλειμμα ολοκλήρωσε τη συναυλία του λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο Ρέμος αναφέρθηκε στον Χρήστο Νικολόπουλο ερμηνεύοντας τραγούδια του στη διάρκεια της συναυλίας αλλά συγκίνησε όταν θυμήθηκε τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο ερμηνεύοντας το “Σβήσε το φεγγάρι”. Η συναυλία ξεκίνησε με “Τα Σάββατα” και ολοκληρώθηκε με το “Μπορεί να βγω”. Η καλύτερη ίσως ερμηνεία της χτεσινής βραδιάς το “Έτσι ξαφνικά” στο οποίο ο Ρέμος τα έδωσε όλα κερδίζοντας το χειροκρότημα του ακροατηρίου.
Κλείνοντας ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον αθλητικό σύλλογο “Ζέφυρος” και τον δήμο Αλεξάνδρειας για την πρόσκληση.
Στη διάρκεια της ημέρας το Αλεξάνδρεια-Γιδάς θα δημοσιεύσει αποκλειστικές εικόνες από τα καμαρίνια και παραλειπόμενα της χτεσινής συναυλίας.
Δείτε εικόνες και βίντεο από την χτεσινή συναυλία:

https://www.youtube.com/watch?v=QY0RBMLmjbk

http://www.youtube.com/watch?v=2BIGPM_9cG8&feature=youtu.be

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *