ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μεγάλο πρόβλημα με τις πινακίδες σήμανσης στην Αλεξάνδρεια

Μεγάλο πρόβλημα με τις πινακίδες σήμανσης στην Αλεξάνδρεια
monodromos2Ένα μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουμε στην Αλεξάνδρεια είναι η έλλειψη των πινακίδων σήμανσης στους δρόμους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται… κυρίως στους μονόδρομους όπου δεν υπάρχουν οι πινακίδες απαγόρευσης της διέλευσης. Μπορεί για τους πολίτες της Αλεξάνδρειας να είναι γνωστό ποιοι δρόμοι είναι μονόδρομοι και απαγορεύεται η διέλευση σε αυτούς, ωστόσο για κάποιον που έρχεται εκτός πόλης είναι πολύ εύκολο να εμπλακεί σε ατύχημα.
Πάρτε για παράδειγμα την έξοδο της Νικολάου Πλαστήρα (ΚΤΕΛ, Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου) στην Μεγάλου Αλεξάνδρου (παζάρι). Όπως βλέπετε στις εικόνες δεν υπάρχει η προειδοποιητική πινακίδα απαγόρευσης εισόδου. Σε εμάς είναι γνωστό πως ο δρόμος ο συγκεκριμένος είναι μονής κατεύθυνσης. Είναι όμως γνωστό στους εκτός Αλεξάνδρειας οδηγούς; Αυτός είναι και ο λόγος που παρατηρείται το φαινόμενο τελευταία να βλέπουμε Ι.Χ. να περνάνε από μονόδρομους με αντίθετη κατεύθυνση.
Είναι βασικό θέμα λοιπόν η τοποθέτηση των πινακίδων σήμανσης στην Αλεξάνδρεια, πινακίδες οι οποίες αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου της ανάπλασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *