ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έκτακτη συνεδρίαση Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας (ρεπορτάζ-βίντεο)

Έκτακτη συνεδρίαση Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας (ρεπορτάζ-βίντεο)
DSCF1032Πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη η έκτακτη συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με θέμα τις ρυθμίσεις που προωθεί ο ΟΑΕΕ. Όπως ενημερωθήκαμε τα μέλη του… Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας πέρασαν από τα περισσότερα καταστήματα της πόλης μας και τους ενημέρωσαν σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ζητώντας τους να παραστούν και να συνομιλήσουν όλοι μαζί για το σοβαρό αυτό θέμα. Όπως μας είπε μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας χαρακτηριστικά: “Περνάνε οι συνάδελφοι από τα μαγαζιά μας, μας παίρνουν τηλέφωνο για να ρωτήσουν για τον ΟΑΕΕ, τις ρυθμίσεις και τα ραβασάκια που δέχονται από το ταμείο, όταν όμως έρχεται η ώρα να συναντηθούμε όλοι μαζί και να αναζητήσουμε λύσεις, δεν έρχεται κανείς”.
Πράγματι η προσέλευση των εμπόρων της Αλεξάνδρειας στη χτεσινή συνεδρίαση (όπως και στις περισσότερες) ήταν απογοητευτική. Μόλις 6 εκπρόσωποι καταστημάτων βρέθηκαν στη συνεδρίαση για το θέμα του ΟΑΕΕ.

Στη συνεδρίαση βρέθηκε ο προϊστάμενος του γραφείου του ΟΑΕΕ στη Βέροια, Γιώργος Θώμογλου ο οποίος αναφερόμενος στις επιστολές που στάλθηκαν στους εμπόρους από τον ΟΑΕΕ είπε πως πρόκειται για ενημερωτικά σημειώματα και όχι ειδοποιητήρια. Στη συνέχεια (όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω) ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις ρυθμίσεις που τρέχουν για τις οφειλές στο Ταμείο και τις αλλαγές που έγιναν στις νέες ρυθμίσεις.
Τοποθετήσεις έκαναν όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον πρόεδρο Γιάννη Ουσταμπασίδη να αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον νομικό σύμβουλο της ΕΣΕΕ Αντώνη Μέγκουλη και πραγματικά αξίζει να ακούσετε τι ειπώθηκε. Δείτε τα βίντεο από τις τοποθετήσεις των μελών του Εμπορικού Συλλόγου και του προϊσταμένου του γραφείου του ΟΑΕΕ της Βέροιας Γιώργου Θώμογλου:

 

http://www.youtube.com/watch?v=ScX-dnJuS1A&feature=c4-overview&list=UUbdzJ_9azhSUDz3QR0fElKQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *