ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αγιασμός στα Παιδιά της Άνοιξης

Αγιασμός στα Παιδιά της Άνοιξης
agiasmostapaidiatisanoiksisTo Mικτό Kέντρο Διημέρευσης – Ημερησίας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (Α.μ.ε.Α.) «Τα Παιδιά της Άνοιξης » και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, τέλεσαν τον… Αγιασμό, εν όψει του νέου σχολικού έτους, την Τετάρτη 11/9/2013.
Στην τελετή, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑAΛ κος Τζίλας Γεώργιος ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξάνδρειας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, το προσωπικό του κέντρου, τα παιδιά και γονείς.
Όλοι δέχθηκαν τις ευλογίες του ιερέα και ευχήθηκαν τόσο στα παιδιά όσο και στο προσωπικό, η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργικότητα και δύναμη.
Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Α.μ.ε.Α. Ν. Ημαθίας, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Αλεξάνδρειας, ο οποίος συμπεριέλαβε για άλλη μια χρονιά τα παιδιά του Συλλόγου μας, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε από 25/8 – 8/9/2013 στην κατασκήνωση Happy Days στη Χαλκιδική.
Δόθηκε έτσι στα παιδιά μας, η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν και να βιώσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *