ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Παραλειπόμενα από την συναυλία του Μάλαμα στην Αλεξάνδρεια

Παραλειπόμενα από την συναυλία του Μάλαμα στην Αλεξάνδρεια
DSCF1065Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προχτεσινή μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Αλεξάνδρεια. Η συναυλία η οποία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να… ξεκινήσει αφού οι καιρικές συνθήκες παραλίγο να μην επιτρέψουν την διεξαγωγή της.
Ο Μάλαμας έφτασε στο Αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας γύρω στις 18:30 μαζί με τους μουσικούς του. Όταν στήθηκαν τα μηχανήματα και οι μουσικοί του άρχισαν να δοκιμάζουν τον ήχο, ξεκίνησε το ψιλόβροχο το οποίο ανάγκασε τους υπεύθυνους του ήχου να σκεπάσουν τα μηχανήματα διακόπτοντας την πρόβα. Ο Μάλαμας υπομονετικά καθόταν μπροστά από το καμαρίνι του περιμένοντας την βροχή να σταματήσει και να ανέβει στη σκηνή για να δοκιμάσει τον ήχο, όπως και συνέβη.
***
Κοντά στα χίλια εισιτήρια κόπηκαν για τη συναυλία. Αρκετός κόσμος δεν ήρθε στη συναυλία από την Αλεξάνδρεια και την γύρω περιοχή φοβούμενος πως θα βρέξει. Κάτι που ωστόσο δεν έγινε και η συναυλία διεξήχθη κανονικά.
***

Αρκετοί φανατικοί φίλοι του γνωστού καλλιτέχνη που τον ακολουθούν σε όλη τη χώρα, ήρθαν και στην Αλεξάνδρεια πιάνοντας το χώρο μπροστά στη σκηνή με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Ο Μάλαμας που συνήθως ανεβάζει κόσμο να καθίσει γύρω του στη σκηνή, ανέφερε πως επειδή η σκηνή είναι ξύλινη και δεν θα αντέξει πολύ κόσμο, δεν θα τους ανεβάσει αυτή τη φορά λέγοντας χαρακτηριστικά “Σταθείτε και λίγο όρθιοι όπως κάνω εγώ”!
***

Τη συναυλία προλόγισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Τάκης Παπαδόπουλος πολύ σύντομα και λιτά. Αυτό άρεσε στους φανατικούς του Μάλαμα (συνήθως οι πρόλογοι των υπευθύνων στις συναυλίες κρατάνε αρκετή ώρα και κουράζουν) και νομίζοντας πως είναι ο δήμαρχος της πόλης του φώναζαν “Μπράβο δήμαρχε, θα σε ψηφίσουμε την επόμενη φορά στις εκλογές”!
***

Η Λυδία Μάλαμα, μία από τις δύο όμορφες τραγουδίστριες της συναυλίας, λέγεται πως είναι η κόρη του Σωκράτη Μάλαμα.
***

Άριστοι για ακόμα μία φορά στις υποχρεώσεις τους οι άνθρωποι της ΔΙΑΣ SECURITY που είχε την ευθύνη ασφάλειας της συναυλίας. Ο Σάββας, η Έφη και οι συνεργάτες τους και στη συναυλία του Μάλαμα ανταποκρίθηκαν με επαγγελματισμό και σοβαρότητα στα καθήκοντά τους.
***
Δεν ξαναβγήκε στη σκηνή ο Μάλαμας, ούτε τραγούδησε τον “Μέρμιγκα” στο κλείσιμο όπως συνηθίζει να κάνει τις περισσότερες φορές στις συναυλίες του.
***
Ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους μουσικούς του Μάλαμα και όχι άδικα. Ο Μάλαμας στην παρουσίαση των μουσικών προς το τέλος της παράστασης ανέφερε χαρακτηριστικά πως το “τρώει” το ακορντεόν ο Θάνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *