ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μεγάλα ποσοστά απεργίας στα σχολεία της Αλεξάνδρειας – δείτε αναλυτικά

Μεγάλα ποσοστά απεργίας στα σχολεία της Αλεξάνδρειας – δείτε αναλυτικά
1ogymnasioΌπως θέσαμε το ερώτημα χτες σχετικά με το αν και κατά πόσο θα γίνει μάθημα σήμερα στα σχολεία της Αλεξάνδρειας, διαπιστώθηκε πως η… απεργία τελικά άγγιξε μεγάλα ποσοστά. Διαβάστε το ρεπορτάζ: 
Ξεπέρασε το 70% το ποσοστό των καθηγητών που απεργούν σήμερα στα Γυμνάσια και Λύκεια της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα στο 1ο Λύκειο το ποσοστό των απεργών έφτασε το 90%. Αναλυτικά στο 1ο Γυμνάσιο το ποσοστό των απεργών άγγιξε το 84% με τα μαθήματα να γίνονται σε ορισμένα τμήματα μόνο τις δύο πρώτες. Στο 2ο Λύκειο όπως αναφέρουμε και πιο πάνω το ποσοστό έφτασε το 90% όπου και εδώ σε ορισμένα τμήματα έγινε μάθημα τις πρώτες δύο ώρες.
Στο 2ο Γυμνάσιο το ποσοστό των απεργών καθηγητών ήταν το 76% και σε κάποια τμήματα έγινε μάθημα μέχρι την 4η ώρα. Στο 2ο Λύκειο η απεργία έφτασε στο 72% με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται σε κάποια τμήματα μέχρι την 3η ώρα και σε κάποια να μην γίνονται καθόλου.
Τέλος στο ΕΠΑΛ η απεργία ξεπέρασε το 74% με τους περισσότερους μαθητές να αποχωρούν και σε κάποια τμήματα να γίνεται μάθημα μέχρι τις πρώτες δύο ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *