ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Πιερίας 4-5 (ρεπορτάζ-φώτο)

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Πιερίας 4-5 (ρεπορτάζ-φώτο)
DSCF1305Την ήττα με 4-5 γνώρισαν χτες Δευτέρα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας από τους Επίλεκτους Παλαιμάχους Πιερίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας και προσέφερε δυνατό θέαμα και πολλά γκολ σε όσους παραβρέθηκαν. Κυρίως όμως προσέφερε απόλαυση και διασκέδαση στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αναμέτρηση. 

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Παπαδημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τον Σέου που ισοφάρισε αρχικά (1-1) και τον Τζιώκα που έδωσε το προβάδισμα στους Παλαίμαχους Πιερίας. Ο Παπακωνσταντίνου (Ντάφυ) ισοφάρισε για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας σε 2-2 και ο Διτσόλας έβαλε για ακόμα μία φορά μπροστά τους γηπεδούχους (3-2). Με δεύτερα προσωπικά τέρματα των Τζιώκα και Σέου οι φιλοξενούμενοι θα βγουν μπροστά με 3-4. Ο Διτσόλας θα ισοφαρίσει και πάλι για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας ενώ τη νίκη στους Επίλεκτους Παλαιμάχους Πιερίας θα χαρίσει ο Τζιώκας πετυχαίνοντας χατ τρικ και κλείνοντας το σκορ στο 4-5. 
Για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν οι: Παρταλίδης, Καραμούσας, Μπουκλάς, Καλυβιώτης, Μουταφίδης, Μπουκουβάλας, Παπακωνσταντίνου, Διτσόλας, Δαμιανίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδημητρίου. 
Αλλαγή μπήκαν οι: Χαμαλίδης, Μέκκας, Στουγιαννόπουλος, Μπιτόπουλος, Περπερίδης, Μπαντώλας, Παπαδόπουλος. 
 
Για τους Επίλεκτους Παλαιμάχους Πιερίας αγωνίστηκαν οι: Παπαδημητρίου, Τσικουλάτας, Πουρέκας, Χολίδης, Αβραμίδης, Σέου, Ίτσιος, Ασλανίδης, Εγγονίδης, Τζιώκας, Αμβροσιάδης. 
Αλλαγή μπήκαν οι: Παντελίδης, Χαρεκάκης, Καλιμκερίδης. 
 
Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στον Νέο Πρόδρομο στην ταβέρνα Εκείμερος όπου πρωταγωνιστικής ήταν ο συνήθης ύποπτος Τέλης Πανταζόπουλο. Δείτε εικόνες από χτες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας – Ταβέρνα “Εκείμερος: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *