ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εσείς δοκιμάσατε το Quinte+ στον ΓΙΓΑ στην Αλεξάνδρεια;

Εσείς δοκιμάσατε το Quinte+ στον ΓΙΓΑ στην Αλεξάνδρεια;

gigasΗ ΟΔΙΕ σε συνεργασία με την PMU προσφέρουν το Γαλλικό παιγνίδι Quinte+ (πενταπλό) στην Ελληνική αγορά. Το Quinte+ παίζεται μια φόρα την ημέρα, προσφέροντας στον μεγάλο τυχερό, εγγυημένο ελάχιστο ποσό € 1,000,000. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν Quinte+ με τους ίδιους όρους και δυνατότητες στα κέρδη που έχουν όσοι στοιχηματίζουν στην Γαλλία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εντός του 2012, το μεγάλο βραβείο του Quinte+ έχει βρεθεί δεκατρείς φορές, μοιράζοντας στους τυχερούς συνολικό ποσό ύψους € 24.000.000.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πιλοτικά εντός του Ιανουαρίου σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας και στην συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλα δίκτυα συνεργαζόμενων πρακτορείων της ΟΔΙΕ. Στον δήμο της Αλεξάνδρειας το μοναδικό Πρακτορείο ΟΠΑΠ στο οποίο μπορείτε να βρείτε το Quinte+ είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ “Ο ΓΙΓΑΣ” στη γωνία της Θεμιστοκλή Σοφούλη με την Γρηγορίου Λαμπράκη.

Το Quinte + μοιράζει αυτά τα χρήματα γιατί έχει την εξής διαφορά από άλλα παιχνίδια. Έχει κουμπαρά Ελλάδας και Γαλλίας που σημαίνει ότι παίζεται από Έλληνες και Γάλλους. Βρες 5 από τα 16 ή 19 και κέρδισε από 5 έως 100.000 ευρώ. Βρες 5 με σειρά συν τον τυχερό αριθμό που αναγράφεται στο δελτίο (ο αριθμός αυτός είναι τυχαίος) και διεκδίκησε το ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ της κάθε ημέρας.

Ρωτήστε στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Ο ΓΙΓΑΣ” τις λεπτομέρειες, στη γωνία της Θ. Σοφούλη με την Γρ. Λαμπράκη στην Αλεξάνδρεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022261

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *