ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκε ο Απ. Βεσυρόπουλος

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκε ο Απ. Βεσυρόπουλος
vesiropoulos - savvidisΣε στενή φιλία και συνεργασία εξελίσσεται η γνωριμία του Βουλευτή Ημαθίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Αυτό τουλάχιστον έγινε αντιληπτό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου παρουσιάστηκε το επενδυτικό σχέδιο της διοίκησης για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Κοντός, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αναζητήσουν λύση, προκειμένου να καταβληθούν στο δημόσιο τα 11 εκατ. ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, κάτι που φυσικά θα ισχύσει για τα χρέη και άλλων ΠΑΕ που έχουν καταστεί ανείσπρακτα και πρέπει να εισπραχθούν μέσα από μία ρεαλιστική ρύθμιση.
Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια από την πλευρά του Βουλευτή, καθώς από τις δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης, προειδοποίησε εμμέσως ότι αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα αυτό, δύσκολα θα προχωρήσει το επενδυτικό του σχέδιο, ύψους 150 εκατ. ευρώ ,κάτι που σημαίνει πολλά, τόσο για τη Βόρεια Ελλάδα όσο και για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρουμε αν ο Βεσυρόπουλος είναι Παοκτσής, πάντως η διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης, τον θεωρούν άνθρωπο με τον οποίο μπορούν να συνεννοηθούν, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *