ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Αιανής – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 4-4 (φώτο-βίντεο)

Παλαίμαχοι Αιανής – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 4-4 (φώτο-βίντεο)
DSCF1426Ισόπαλο 4-4 το ντέρμπι μεταξύ των Παλαιμάχων Αιανής Κοζάνης και των Παλαιμάχων της Αλεξάνδρειας. Οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις αφού εκτός από το δέσιμο που υπάρχει από τον σεισμό που είχε πλήξει στο παρελθόν την Κοζάνη και την άμεση ανταπόκριση της ομάδας των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας, ο πρόεδρός τους Κώστας Μαστοροδήμος συνδέεται με προσωπική φιλία με τον παλιό του συμπαίχτη Σωτήρη Μαυροδήμο που είναι αρχηγός των Παλαιμάχων της Αιανής.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαυροδήμο ο οποίος λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της Αιανής (2-0). Για την Αλεξάνδρεια μείωσε ο Παπαδημητρίου σε 2-1 και το 2-2 έγραψε ο Διτσόλας. Ο Τζιμουλάκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2 για να μειώσει εκ νέου για την Αλεξάνδρεια ο Γιουρόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε 3-3. Ο Μαυροδήμος σημειώνοντας χατ τρικ θα κάνει το 4-3, ενώ το τελικό 4-4 θα γράψει ο Γιουρόπουλος στις καθυστερήσεις με μακρινό σουτ.
Άριστη η φιλοξενία των γηπεδούχων στο τρίτο ημίχρονο που ακολούθησε της αναμέτρησης.
Παλαίμαχοι Αιανής: Ν. Μητσιάκος, Καραμανώλης, Α. Καρπενίσης, Ευ. Καρπενίσης, Μαυρέλης, Τελέκας, Κυρινάσα, Γκοντοράς, Μ. Μπούλης, Μαυροδήμος, Τζιμουλάκης.
Στο 2ο αγωνίστηκαν οι: Β. Μπαλιάκας, Κοκόνας, Β. Μπούλης (Καραπιάλης), Κουλιάβας, Βαβλιαράς, Αρ. Μητισάκος, Γκουρτζουμής.
Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας: Πανταζόπουλος, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Καλυβιώτης, Μπιτόπουλος, Τσογιάννης, Διτσόλας, Γιουρόπουλος, Παπαδημητρίου, Τριανταφυλλίδης, Πολυχρονιάδης.
Στο 2ο αγωνίστηκαν οι: Φ. Παπαδόπουλος, Μέκκας, Καψάλης.
Διαιτητές: Ζώγρας
Βοηθοί: Δαμιανός – Δραγόγιας
Δείτε εικόνες και βίντεο από την αναμέτρηση:

 

Αιανή Αποστολή: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *