ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Γυναίκα: Μάθε πως να φτιάχνεις τα μαλλιά όταν τα λούζεις πριν τον ύπνο!

Γυναίκα: Μάθε πως να φτιάχνεις τα μαλλιά όταν τα λούζεις πριν τον ύπνο!

hairwomanΣίγουρα είναι εύκολο να λούζεσαι και να στεγνώνεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί. Ωστόσο το να ξυπνάς νωρίτερα και να πιάνεις το πιστολάκι, εκτός από την προστιθέμενη θερμότητα που μπορεί να καταστρέψει τις άκρες σου, είναι ο καθημερινός σου εφιάλτης. Γιατί λοιπόν δεν εξοικονομείς χρόνο και ύπνο με το να τα λούζεις αποβραδίς;  Διάβασε παρακάτω μερικές ιδέες που μπορείς να πάρεις προκειμένου να σου βγουν το πρωί υπέροχα και στυλιζαρισμένα!

Κύματα χωρίς ψαλίδι: Απόκτησε εύκολες πλεξούδες. Μετά το λούσιμο, χώρισε τα μαλλιά σε τέσσερα ίσα τμήματα. Εφάρμοσε λίγο αφρό ή gel για την αναμονή, και πλέξε κάθε τμήμα όσο το δυνατόν σφιχτότερα για να σχηματιστούν κύματα σε μορφή S. Λύσε τις κοτσίδες το πρωί και χτένισε τες με τα δάχτυλα σου, και το κεφάλι προς τα κάτω

Εύκολες μπούκλες: Οι μοντέρνες μπούκλες μπορούν να γίνουν σε νωπά μαλλιά με την βοήθεια κάποιου conditioner. Πρώτον, χώρισε τα μαλλιά σε δύο σκέλη και στρίψε τα μέχρι να είναι σφίξουν. Τελείωσε τυλίγοντας το στρίψιμο σε μια κυκλική κίνηση από τη ρίζα και πιάσε τα με ένα τσιμπιδάκι. Όταν ξυπνήσεις, πέρασε τα στριφτάρια με τα δάχτυλά σου προκειμένου να δημιουργηθούν όμορφες ανάλαφρες μπούκλες.

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *