ΚΑΙΡΟΣ posted by

“Τρέμουν” τον χειμώνα και τιμή του πετρελαίου στη Βόρεια Ελλάδα

“Τρέμουν” τον χειμώνα και τιμή του πετρελαίου στη Βόρεια Ελλάδα
petrelaio (2)“Τρέμουν” το χειμώνα οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας, αφού για άλλη μια χρονιά, το επίδομα θέρμανσης δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες τους, δεδομένου ότι ο χειμώνας εκεί είναι βαρύς και μεγάλος σε διάρκεια.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της “Καθημερινής”, η κρίση των τελευταίων ετών και η ανεργία, που εμφανίζει τα υψηλότερα επίπεδα στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, δημιουργούν δυσοίωνες προβλέψεις για τον επικείμενο χειμώνα.
Μάλιστα, όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος “Οι καυστήρες πετρελαίου λειτουργούν, οι ξυλόσομπες έχουν ανάψει, έχουμε ήδη αρκετό κρύο”.
Ο δήμαρχος Νευροκοπίου μας ενημερώνει πως στην περιοχή ο χειμώνας έχει ήδη δείξει τα δόντια του, αφού πριν από μία εβδομάδα το θερμόμετρο το βράδυ έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου.
Παράλληλα, έχουν μείνει μόλις λίγες μέρες πριν από την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης (15 Οκτωβρίου), ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για τη νέα μορφή που θα λάβει το επίδομα θέρμανσης.
Οι δήμαρχοι επισημαίνουν πως η περσινή κατάσταση όπου οι καταναλωτές πρώτα έβαζαν πετρέλαιο και μετά έπαιρναν το επίδομα, δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς φέτος δεν υπάρχει ρευστότητα.
Seleo.gr News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *