ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Ελασσόνας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 2-6 (φώτο-βίντεο-παραλειπόμενα)

Παλαίμαχοι Ελασσόνας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 2-6 (φώτο-βίντεο-παραλειπόμενα)

DSCF2250Με το ευρύ 2-6 επικράτησαν χτες Κυριακή στην Ελασσόνα οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας κόντρα στους τοπικούς Παλαίμαχους. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17:00 στο γήπεδο Παλαιμάχων Ελασσόνας (ειδικό γήπεδο παλαιμάχων) όπου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν κανονικά για δύο 45λεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ όταν ο Γιουρόπουλος από αριστερά έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Παπαδημητρίου που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οχτώ (8) λεπτά αργότερα ο Γκανδρής (παλιός ποδοσφαιριστής και της Αλεξάνδρειας, δείτε τη συνέντευξη πιο κάτω) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ξεγέλασε τον Πανταζόπουλο και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1. Στο 21′ ο Σωτηριάδης για την Αλεξάνδρεια με κοντινή κεφαλιά θα υποχρεώσει τον Ξεσφύγγη να αποκρούσει δύσκολα με διπλή προσπάθεια. Σουτ από πλεονεκτική θέση του Πουαρίδη στο 32′ θα φύγει μόλις έξω. Στο 38′ ο Πανταζόπουλος με εκπληκτική εκτίναξη θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ κοντινό σουτ που θα επιχειρήσει ο Ζυγογεώργος. Τρία λεπτά αργότερα ο Γιουρόπουλος με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά θέση έξω από την μεγάλη περιοχή δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Ξεσφύγγη και θα σημειώσει το 1-2. Στο 44′ η άμυνα της Αλεξάνδρειας θα εκθέσει τον Πανταζόπουλο που θα αποκρούσει δύο διαδοχικά σουτ των Γ. Καζάκη και Κόμη, ωστόσο δεν θα μπορέσει να αποκρούσει και το τρίτο του Γκανδρή που παίρνοντας το “ριμπάουντ”, από κοντά θα ισοφαρίσει εκ νέου για τους γηπεδούχους σε 2-2, που θα είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τους γηπεδούχους να φτάνουν μία ανάσα πριν το 3-2 αλλά τον Πανταζόπουλο με εκτίναξη να διώχνει σε κόρνερ σουτ του Μιχελογιάννη που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο. Δύο (2) λεπτά αργότερα η Αλεξάνδρεια θα πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ο Γιουρόπουλος θα γεμίσει από δεξιά και ο Πουαρίδης με ανάποδο ψαλίδι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (2-3). Στο 57′ ο Δαμιανίδης μετά την μπαλιά του Καψάλη, από κοντά θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ίδια κατάληξη θα έχει και το πλάγιο σουτ που θα επιχειρήσει από κοντινή απόσταση τρία λεπτά αργότερα ο Χαμαλίδης. Άριστη συνεργασία Γιουρόπουλου και Δαμιανίδη στο 64′ με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ξεσφύγγη (2-4). Στο 69′ ο Πουαρίδης με τακουνάκι θα βγάλει τετ α τετ τον Δαμιανίδη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και τον επιθετικό της Αλεξάνδρειας να σημειώνει το 2-5 πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 2-6 θα σημειώσει ο Γιουρόπουλος στο 71′ μετά από μπαλιά του Πουαρίδη. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 78′ με δυνατό σουτ του Γ. Καζάκη.

Καλύτεροι για την Αλεξάνδρεια οι: Πανταζόπουλος, Δαμιανίδης και Γιουρόπουλος.

Καλύτεροι για την Ελασσόνα οι: Γ. Καζάκης, Γκανδρής και Κόμης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Ξεσφύγγης, Σδάνης, Κ. Καζάκης, Ζυγούρης, Γελαδάρης, Νάτσιος, Γ. Καζάκης, Γαβριήλ, Γκανδρής, Κόμης, Ζυγογεώργος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Μιχελογιάννης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Πανταζόπουλος, Μπιτόπουλος, Καλυβιώτης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Παπακωνσταντίνου (Ντάφυ), Κούντζας, Σωτηριάδης, Παπαδημητρίου, Γιουρόπουλος, Πουαρίδης. 

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δαμιανίδης, Μέκκας, Καψάλης, Μπαντόλας, Τσογιάννης και Χαμαλίδης.

Παραλειπόμενα

Με λεωφορείο ταξίδεψε η αποστολή των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας στην Ελασσόνα για το παιχνίδι της Κυριακής.

***

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστας Μαστοροδήμος είναι από την Ελασσόνα με τους ανθρώπους της οποίας διατηρεί άριστες σχέσεις και φιλίες.

***

Η 6η του Οκτώβρη είναι ημέρα απελευθέρωσης της Ελασσόνας και την ημέρα του αγώνα χτες Κυριακή, το πρωί πραγματοποιήθηκε παρέλαση και εορταστικές εκδηλώσεις.

***

Οι Παλαίμαχοι της Ελασσόνας χάρισαν σε όλους τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με την χτεσινή ημερομηνία τυπωμένη στο μπροστινό μέρος.

 

***

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χτεσινής αναμέτρησης μοιράστηκαν οι Γιουρόπουλος και Πουαρίδης για το γκολ που πέτυχε από μακριά ο πρώτος στο 41′ και το γκολ που πέτυχε ο δεύτερος με ανάποδο ψαλίδι στο 51′.

***

Όλα τα τέρματα που πέτυχαν οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας αφιερώθηκαν στον πρόεδρο των Παλαιμάχων Κώστα Μαστοροδήμο (φώτο ο Γιώργος Δαμιανίδης)

***

Με αγωνία ρωτούσε να μάθει στη διάρκεια της αναμέτρησης ο Τέλης Πανταζόπουλος για το σκορ του αγώνα της Κορυφής που γινόταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Α2 της ΕΠΣΗ.

***

Παρατηρήσεις του προέδρου Κώστα Μαστοροδήμου δέχτηκε ο τερματοφύλακας των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Τέλης Πανταζόπουλος επειδή ξενύχτησε την προηγούμενη ημέρα και μάλιστα το κοινοποίησε στη σελίδα του στο Facebook.

***

Άριστη η μπάντα των μουσικών που τραγούδησαν στο 3ο ημίχρονο που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα. Τα παιδιά τραγούδησαν από Θανάση Παπακωνσταντίνου και Μάλαμα μέχρι παραδοσιακά κομμάτια κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα όλων.

***

Τις φωνητικές του δυνατότητες δοκίμασε ο Οδυσσέας Καλυβιώτης παίρνοντας το μικρόφωνο, κάτι που δεν έκανε παρά την μεγάλη ζήτηση ο Κώστας Μέκκας.

***

Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι ανακοινώσεις σχετικά με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές σε Αλεξάνδρεια και Ελασσόνα.

***

Αναπτήρα από τον γνωστό Οίκο…Εποχής “Η Σούλα” είχε μαζί του ένας από τους Παλαίμαχους των γηπεδούχων στο τραπέζι του τρίτου ημιχρόνου. Για λόγους τακτ δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του ποδοσφαιριστή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *