ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στο Λιανοβέργι βρέθηκε την Παρασκευή ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ (φώτο)

Στο Λιανοβέργι βρέθηκε την Παρασκευή ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ (φώτο)
DSCN1223Την Παρασκευή το βράδυ στο ρακοκάζανο του Πατρώνη, στο Λιανοβέργι Ημαθίας, ήταν καλεσμένος ιδιωτικά ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτριος Κοντός από τον Πρόεδρο του Φ.Σ. Ημαθίας κ. Κίμωνα Παράσχου και από τον Γραμματέα της ελεγκτικής επιτροπής της ΓΣΕΕ κ Γιάννη Πασιντέλη.
Κατά την Παρασκευή του τσίπουρου ειπώθηκαν πολλά. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Φ.Σ. Ημαθίας είχε την ευκαιρία να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα των φαρμακοποιών ως προς τις καθυστερήσεις των πληρωμών.

Το ίδιο έκανε και ο Γραμματέας της ελεγκτικής επιτροπής της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Πασιντέλης προωθώντας θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Στην χαρούμενη αυτή βραδιά έδωσαν παρόν ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΕΚ κ. Φώτης Αγαδάκος, ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, ο γενικός διευθυντής του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ κ. Χρήστος Γούλας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Γκιουρτζής, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρείας κα. Δώρα Γιοβαννοπούλου, ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ Χαράλαμπος Δεμερτζίδης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας κ. Μιχάλης Βαρελάς, το μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Θεόδωρος Μπάλιος και οι φαρμακοποιοί κ. Καλούδης Δαυίδης και Αλέκος Γκίκας καθώς επίσης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΟΑΕΔ κα. Εύη Κάιλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *