ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ posted by

Έρχεται το iPad 6!

Έρχεται το iPad 6!

ipadO αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities στην εκτενή αναφορά και έκθεση που παρουσίασε αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο η Apple να παρουσιάσει ένα iPad 6 μέσα στο 2014.

Ο Kuo, αξίζει να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους αναλυτές, δεν πιστεύει πως η Apple θα μας παρουσιάσει του χρόνου ένα μεγαλύτερων ιντσών iPad παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για ένα 12.9 ιντσών μοντέλο. Αντί για αυτό πιστεύει πως η Apple θα παρουσιάσει ένα iPad 6 στις 9.7 ίντσες που όμως η πυκνότητα των pixel του θα αυξηθεί κατά 30-40% περισσότερο από ότι θα μας παρουσιάσει στα μοντέλα της σύντομα η Apple.

“Σχετικά με τις φήμες που θέλουν την Apple να λανσάρει στην αγορά ένα 12 ιντσών iPad πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και η εταιρεία θα κρατήσει τις 9.7 ίντσες. Ένα μεγαλύτερο iPad δεν θα έδινε καθόλου καλή φορητότητα στον χρήστη. Με βάση όμως τις νέες τεχνολογίες  Oxide και a-Si αναμένουμε ότι το 2014 τα ppi του iPad 6 θα αυξηθούν δραματικά και υπολογίζουμε πως το iPad 6 θα έχει μια μεγαλύτερη πυκνότητα στα pixel κατά 30-40% περισσότερο από το iPad 5 που θα μας παρουσιάσει η Apple τις επόμενες βδομάδες.

Η αλλαγή αυτή στην πυκνότητα θα μεταφερθεί και στο iPad Mini τρίτης γενιάς ενώ για το iPad Mini 2 που αναμένεται να δούμε στις 22 Οκτωβρίου ο Kuo πιστεύει πως θα έχει Retina οθόνη.

newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *