ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο των Λευκαδίων

Η εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο των Λευκαδίων

kalaitzidisΣτην παρακάτω καταγγελία προχώρησε χτες μέσω της ιστοσελίδας της η αθλητική εφημερίδα του νομού μας ΚΕΡΚΙΔΑ: 

Ακόμα και η λέξη ντροπή είναι επιεικής για τον πρόεδρο της ιστορικής ομάδας των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, με το αισχρό υβρεολόγιο που χρησιμοποιεί εις βάρος συνεργατών της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ».

Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης επανειλημμένα έχει ενοχλήσει και έχει «περιλούσει» με ύβρεις δύο συγκεκριμένους συνεργάτες της «Κ», οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ των ομάδων της Ημαθίας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, μία από τις οποίες είναι και η δική του. Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κύμη, εις επήκοον όλων, ζήτησε από τον απεσταλμένο μας να γράψει ότι αυτός θα του υπαγορευσει!!

Πιστέψαμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος, μετά τις πρώτες απειλές και βρισιές, θα καταλάβει το λάθος του και θα σταματήσει εκεί και γι’ αυτό δεν δώσαμε συνέχεια στο γεγονός. Όμως την σιωπή μας την εξέλαβε ως αδυναμία και συνέχισε τις φραστικές επιθέσεις όχι μόνο από το facebook αλλά και τηλεφωνικά και μάλιστα χωρίς λόγο, από τη στιγμή που καμία κριτική δεν έγινε στο πρόσωπό του, σε συνεργάτες του ή στην ίδια του την ομάδα.

Μάλιστα, μία από τις φορές που επιτέθηκε ήταν για κάτι που γράφτηκε σε άλλη ιστοσελίδα και αυτός νόμισε ότι το έγραψε η «Κ»! Παρότι του επισημάναμε το γεγονός, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αντίθετα άρχισε και πάλι τις απειλές και τις ύβρεις!

Η «Κ» καταγγέλλει τον Γιάννη Καλαϊτζίδη στο φίλαθλο κοινό της Ημαθίας και του επισημαίνει ότι την επόμενη φορά, που ευχόμαστε να μην υπάρξει, θα έχει να κάνει με την δικαιοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *