ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έκανε το 2 στα 2 η ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Έκανε το 2 στα 2 η ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας
gas1Την δεύτερη νίκη της πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αυτή τη φορά εκτός έδρας. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, κατάφερε να επιβληθεί στο Πολύκαστρο επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου, με σκορ 74-70. Οι παίχτες του ΓΑΣ παρά το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, οδηγώντας το στην παράταση. Δείχνοντας ψυχραιμία στο έξτρα πεντάλεπτο, πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, όντας καλύτερη από την γηπεδούχο ομάδα.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:  (Γκότσης – Γκιζάρης) Τσάτσας, Παπαγερίδης, Τολιόπουλος, Ρουσόπουλος, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Πάγκος.

Την δεύτερη νίκη της πέτυχε και η παιδική ομάδα του ΓΑΣ, επίσης εκτός έδρας. Στο κλειστό της Μελίκης νίκησε με το ευρύ 55-19 της ομώνυμης ομάδας. Από την αρχή του αγώνα οι παίχτες μας επέβαλαν τον ρυθμό τους και οδήγησαν την ομάδα σε μια εύκολη επικράτηση.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Γκιζάρης) Λιόλιος, Μπαγιώκας, Νταμτσιόπουλος, Περπερίδης, Παπαθεωδόρου, Εξαρχόπουλος, Σιτσάνης, Φιλιππόπουλος, Θεωδορίδης, Στάχταρης, Τσαγκαράκης, Γκλεζάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *