ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Παλαίμαχοι Κιλκισιακού 5-6 (φωτο-παραλειπόμενα)

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Παλαίμαχοι Κιλκισιακού 5-6 (φωτο-παραλειπόμενα)
DSCF3086Την εντός έδρας ήττα με 5-6 γνώρισαν χτες οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας από τους Παλαίμαχους-φίλους Κιλκισιακού. Ήταν ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο Καμποχωρίου. Αν και οι γηπεδούχοι μέχρι το 54′ είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους με 5-3, οι φιλοξενούμενοι με ένα δυναμικό come back, κατάφεραν και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και κέρδισαν με 5-6.
Ο Πουαρίδης στο 13′ θα δώσει το προβάδισμα στην Αλεξάνδρεια με 1-0. Ο Γιουρόπουλος στο 18′ θα διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0). Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 2-1 με τον Σαχινίδη για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα των δύο τερμάτων στην Αλεξάνδρεια ο Κούντζας στο 32′ (3-1). Ο Σαχινίδης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα μειώσει σε 3-2 στο 33′. τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρίου θα κλείσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με ένα ωραίο γκολ (4-2).
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με το “καλημέρα” με γκολ του Καρακίδη. Στο 54′ ο Πουαρίδης θα πετύχει το 5-3. Από κει και πέρα θα επικρατήσει ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων οι οποίοι θα πετύχουν τρία τέρματα. Ο Φυλακτάκακης στο 60′, ο Πατάρας στο 89′ και ο Φυλακτάκης ξανά στο 91′ θα χαρίσουν τη νίκη στον Κιλκισιακό.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Πανταζόπουλος, Καραμούσας, Παπαδόπουλος, Μπιτόπουλος, Μπουκουβάλας, Δαμιανίδης, Παπακωνσταντίνου, Κούντζας, Παπαδημητρίου, Πουαρίδης, Καλυβιώτης.
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Μπαντώλας, Σωτηριάδης, Μέκκας, Καψάλης, Μπουκλάς, Παρταλίδης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΦΙΛΟΙ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ: Χατζόπουλος, Ιωαννίδης, Λοκοβίτης, Καραδήμος, Δημητριάδης, Σιάκας, Νικολαΐδης, Κεσίδης, Παταρας, Καρακίδης, Σαχινίδης.
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τίκας, Φυλακτάκης, Χοντροματίδης.

Παραλειπόμενα – σχόλια
Η διοίκηση των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τους κυρίους Νίκο Φυλακτάκη και Μπάμπη Βουλγαράκη από την διοίκηση του Καμποχωρίου για την παραχώρηση του γηπέδου και τους χυμούς που μοιράστηκαν μετά το τέλος της συνάντησης.
***
Με αναμμένους τους προβολείς του γηπέδου αγωνίστηκαν οι ομάδες στο 2ο μέρος αφού ο αγώνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00
***
Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις “ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ” του Μπάμπη Καψάλη στο Καμποχώρι με νόστιμα εδέσματα του καταστήματος.
***
Ξάδερφος του προέδρου του Καμποχωρίου Νίκου Φυλακτάκη αγωνιζόταν στην αντίπαλη ομάδα του Κιλκισιακού.
***
Εμφανής η απουσία του Στέφανου Τριανταφυλλίδη που ήταν από τους πρωταγωνιστές των Παλαιμάχων της Αλεξάνδρειας στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Παλαίμαχους Βέροιας.
Ρεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *