ΤΟΠΙΚΑ posted by

Γιάννης Κιρκιλιανίδης: “Δύο σοβαρά θέματα απασχολούν τους κατοίκους των Τρικάλων”

Γιάννης Κιρκιλιανίδης: “Δύο σοβαρά θέματα απασχολούν τους κατοίκους των Τρικάλων”

kirkilianidisssΣε δύο σοβαρά θέματα που αφορούν τα Τρίκαλα αναφέρθηκε στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης. Το ένα αφορούσε την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας από πλευράς δήμου Αλεξάνδρειας ο οποίος τοποθετεί λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης στα όρια του δήμου. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον κ. Κιρκιλιανίδη, το τελευταίο δεκαήμερο παρατηρείται το φαινόμενο στα Τρίκαλα να έχουν τοποθετηθεί στις κολώνες της ΔΕΗ μεγάλοι προβολείς 1000 W για να φωτίζει όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Τρικάλων την επιχείρησή του. “Έχω δεχτεί πολλές κλήσεις από δημότες των Τρικάλων για το συγκεκριμένο θέμα” ήταν τα λόγια του κ. Κιρκιλιανίδη.

Η φωτογραφία με τον προβολέα που μας έστειλε οδημοτικός σύμβουλος

Γιάννης Κιρκιλιανίδης και αναφέρθηκε χτες στο δημοτικό συμβούλιο

Το δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης ήταν η κάλυψη των τσιμενταυλάκων, έργο το οποίο αφορούσε πολλά δημοτικά διαμερίσματα. Υπάρχουν σημεία στα Τρίκαλα όπου ο δρόμος είναι ένα μέτρο πάνω σε σχέση με τον τσιμενταύλακα και τα διπλανά χώματα σε μία ενδεχόμενη βροχόπτωση θα βουλώσουν τα φρεάτια. Το ερώτημα που έθεσε ο κ. Κιρκιλιανίδης ήταν γιατί σε μία συγκεκριμένη γειτονία των Τρικάλων σκεπάστηκαν 5 τσιμενταύλακες και να μείνει ακάλυπτη η γειτονιά επειδή εκεί κατοικεί ο πρόεδρος του χωριού.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Κιρκιλιανίδης ανέφερε πως οι κινήσεις και οι ενέργειες του προέδρου της τοπικής κοινότητας Τρικάλων δημιουργεί κατηγορίες πολιτών αφήνοντας πλεονεκτήματα σε κάποιους και μειονεκτήματα σε κάποιους άλλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση του Γιάννη Κιρκιλιανίδη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *