ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τζακ Ποτ 8.250.000€ στο Quinte+ στον ΓΙΓΑ!

Τζακ Ποτ 8.250.000€ στο Quinte+ στον ΓΙΓΑ!

ggsΤο Quinté+ είναι ένα νέο παιχνίδι το οποίο συναντάτε αποκλειστικά στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Αλεξάνδρειας “Ο ΓΙΓΑΣ”, στη γωνία της Γρ. Λαμπράκη και της Θ. Σοφούλη. Όπως αναφέρει το site του ΓΙΓΑ: “Στο VINCENNES σήμερα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα όπου θα διεξαχθεί η κούρσα του Quinte+ στη 14:50 μια κούρσα Trot Attele στα 2.700 μετρά και έπαθλο για τον νικητή τα 68.000 ευρώ.

5 από 18 καλούμαστε να βρούμε για να διεκδικήσουμε το μεγάλο τζακ-ποτ του Quinté+ 8.250.000

Μην σας ξενίσει το γεγονός που τρέχουν άλογα, θεωρήστε τα ως νούμερα.. Ποντάρετε στα τυχερά σας νούμερα χωρίς περαιτέρω γνώσεις… Διότι, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…. μαζί με λίγη τύχη!
Λίγο πιο κάτω θα διαβάσετε τις προτάσεις του ΓΙΓΑ!

Trot Attele για να μαθαίνουμε και λίγα

Τη μερίδα του Λέοντος στις ιπποδρομίες με αμαξίδια, μοιράζονται η Γαλλία και οι Σκανδιναβικές χώρες, όπου το Trot Racing (ή Harness Racing) είναι αρκετά διαδεδομένο με το Παρίσι να κατέχει τη κορυφαία παγκοσμίως κούρσα με αμαξίδια, τη Prix d’Amerique.

Το αμαξίδιο είναι συνήθως δίτροχο, όπου ο οδηγός (και όχι αναβάτης όπως στις επίπεδες και στις μετ’ εμποδίων) στέκεται κυρτός, χωρίς να κάθεται, ενώ στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται και αμαξίδιο με σέλα.

Στη Λατινική Αμερική, κορυφαία ράτσα για ιπποδρομίες με αμαξίδια θεωρείται η Standardbred, ενώ στην Ευρώπη διακρίνονται γαλλικές και ρωσικές ράτσες (όπως η Orlov Trotter). Στις σκανδιναβικές χώρες, κορυφαίες ράτσες για κούρσες με αμαξίδια θεωρούνται οι Dole Gudbrandsdal, North Swedish και Finnhorse.

Κατηγορίες ιπποδρομιών

Plat : Επίπεδη – Cross : Ανώμαλο Έδαφος – Steeple Chase : Εμπόδια – Trot Monte : Τρότ Έφιππο – Trot Attele : Τρότ με Αμαξίδια – Haies : Εμπόδια θαμνώδη

Και η πρότασης μας για το σημερινό Quinté+ είναι

1) 11-7-17-12-5-6

2) 14-12-11-6-7-5

3) 4-7-1-12-15-5

Καλή τύχη!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *