ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρώτη ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – συνεχίζουν αήττητοι οι παίδες

Πρώτη ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – συνεχίζουν αήττητοι οι παίδες
gaspaidesΔεν τα κατάφερε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας βρέθηκε σε άσχημη μέρα επιθετικά, αστοχώντας σε πολλά ελεύθερα σουτ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 53-60. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που συμπαραστάθηκαν στους παίχτες σε ολόκληρο τον αγώνα.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Γκότσης – Γκιζάρης)  Τσάτσας, Παπαγερίδης, Τολιόπουλος, Ρουσόπουλος, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Πουαρίδης.
Αντίθετα με τους άντρες το παιδικό τμήμα του συλλόγου συνέχισε την νικηφόρο πορεία του. Αυτή την φορά επιβλήθηκε του Αιγινίου με 51-42 εντός έδρας και προπορεύεται στην βαθμολογία του ομίλου. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με πολλούς θεατές τα παιδιά της ομάδας μας κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και να φτάσουν τελικά στην νίκη.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Γκιζάρης)  Παπαγεωργίου, Μπαγιώκας, Νταμτσιόπουλος, Περπερίδης, Παπαθεωδόρου, Εξαρχόπουλος, Σιτσάνης, Φιλιππόπουλος, Θεωδορίδης, Κωτούλας, Τσαγκαράκης, Γκλεζάκος.
Το Σάββατο 2/11 στο κλειστό του δευτέρου γυμνασίου στις 18:00 η ομάδα της Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζει την ομάδα της Έδεσσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *