ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Α.Ε. Σχοινά – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 4-4 (φώτο-δηλώσεις)

Α.Ε. Σχοινά – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 4-4 (φώτο-δηλώσεις)
DSCF4330Ισόπαλες 4-4 αναδείχθηκαν χτες το απόγευμα της Τετάρτης οι ομάδες του Σχοινά και των Παλαιμάχων της Αλεξάνδρειας. Τις δύο ομάδες συνδέει ο Τριαντάφυλλος (Ντάφυ) Παπακωνσταντίνου ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας και προπονητής στην ομάδα του Σχοινά.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Σχοινά με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ από το 3ο λεπτό με τον Θεοδώρου (1-0). Ο Καραμήτσιος τρία λεπτά αργότερα θα διπλασιάσει τα τέρματα του Σχοινά (2-0). Το 3-0 για τους γηπεδούχους θα σημειώσει ο Τολιόπουλος στο 20′ και ο ίδιος τρία λεπτά αργότερα θα πετύχει το 4-0. Στο 28′ ο Καψάλης θα μειώσει για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας σε 4-1 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την ολική επιστροφή σημειώνοντας τρία τέρματα. Αρχικά ο Σωτηριάδης στο 46′ θα μειώσει σε 4-2. Στη συνέχεια ο Κούντζας στο 70′ θα πετύχει το 4-3. Το τελικό 4-4 θα γράψει στο 85′ ο Χαμαλίδης.
Α.Ε. Σχοινά: Μαλιώτας, Αδαμόπουλος, Θ. Τόλιος, Στόιος, Γ. Τόλιος, Πλακωτάρης, Θεοδώρου, Μπουταΐτης, Μαραγκός, Τολιόπουλος, Καραμήτσιος.
Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας: Παρταλίδης, Μέκκας, Κυτούδης, Καραμούσας, Μπουκλάς, Παπακωνσταντίνου (Ντάφυ), Μουταφίδης, Καψάλης, Καλυβιώτης, Κούντζας, Σωτηριάδης.
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Μπαντώλας και Χαμαλίδης.
Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο Τάκα Τάκα Μαμ.
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από χτες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

 

Γήπεδο Σχοινά:

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *