ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μπάσκετ: Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Αλεξάνδρεια

Μπάσκετ: Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Αλεξάνδρεια
gasΔεν τα κατάφερε το Σάββατο το απόγευμα ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας να επιστρέψει στις νίκες, και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ο ΓΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του Πανεδεσσαικού η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα μας. Πραγματοποιώντας την χειρότερη της εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχασε με το βαρύ 52-71. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται στην Αριδαία.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Γκότσης – Γκιζάρης) Τσάτσας, Παπαγερίδης, Τολιόπουλος, Ρουσόπουλος, Πουαρίδης, Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Πάγκος.

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι παίδες
Σε άλλη μια νίκη, την τέταρτη στη σειρά, έφτασε το παιδικό τμήμα της Αλεξάνδρειας. Αυτή την φορά επιβλήθηκε άνετα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών εκτός έδρας με 45-62. Η Αλεξάνδρεια από το πρώτο λεπτό της συνάντησης έδειξε την ανωτερότητα της και αύξανε διαρκώς την διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ομάδα των Γιαννιτσών αντέδρασε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την έκταση της διαφοράς. Την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό του 2ου γυμνασίου η Αλεξάνδρεια αντιμετωπίζει την Γουμένισσα και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Γκιζάρης) Μπαγιώκας, Νταμτσιόπουλος, Περπερίδης, Παπαθεωδόρου, Εξαρχόπουλος, Σιτσάνης, Φιλιππόπουλος, Παπαγεωργίου, Στάχταρης, Τσαγκαράκης, Γκλεζάκος, Φιλλιπόπουλος, Γιαννόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *