ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ο Απ. Βεσυρόπουλος

Γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ο Απ. Βεσυρόπουλος

apostolos1 (2)Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Είναι η πρώτη φορά που νεοκλεγείς βουλευτής συμμετέχει στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής και μάλιστα σε θέση Γραμματέα.

Μετά την εκλογή του, ο κ. Βεσυρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, για έναν νέο Βουλευτή, η εκλογή μου σε μια τόσο σημαντική θέση, καθώς και η εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου, οι συνάδελφοι  Βουλευτές – Μέλη της Επιτροπής Οικονομικών.

Η ευρεία πλειοψηφία, επάνω στην οποία στηρίχθηκε η εκλογή μου, αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μου.

Μέσα από τη λειτουργία και τη συμμετοχή μου στην Επιτροπή, συνδέω την Κοινοβουλευτική παρουσία και το έργο μου, με προτάσεις ουσιαστικές, μακριά από τον λαϊκισμό και τις πρακτικές του παρελθόντος. Το απέδειξα με την στάση που υιοθέτησα ως εισηγητής σημαντικών και κρίσιμων νομοσχεδίων.

Με τη νέα μου ιδιότητα στην Επιτροπή Οικονομικών, θα επιδιώξω να αναλάβω νέες πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας στην πρώτη γραμμή, τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Συνδέοντας την ανάδειξη αυτών των προβλημάτων, με προτάσεις, συνεπή και συνεχή διεκδίκηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *