ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Πασχαλίδης-Θηβαίος την επόμενη Κυριακή στη Βέροια

Πασχαλίδης-Θηβαίος την επόμενη Κυριακή στη Βέροια
pasxalidisthivaiosΟ Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης για μια μοναδική βραδιά στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας. Μια από τις ομορφότερες αίθουσες για μουσική της Ελλάδας, θα γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη.
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ξεκινώντας ένα μουσικό διάλογο και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.
pasxalidisthivaios1Μαζί τους στα πλήκτρα ο σπουδαίος Μάξιμος Δράκος και στα φωνητικά, το πιάνο και το ακορντεόν η εξαιρετική Μιρέλα Πάχου. Διοργάνωση Stray Music και Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ 21.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 12€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ & ΑΝΕΡΓΩΝ 10€
 
Προπώληση από Τρίτη 12 Νοεμβρίου στα:
1) Χώρος Τεχνών , Π.Μελά κ Μπιζανίου (3ος όροφος – Γραμματεία) τηλ 2331078100
2) Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , Ε. Βενιζέλου 36, τηλ. 2331024612
3) Ουζερί – Μεζεδοπωλείο «Στάσου Μύγδαλα», Μητροπόλεως 12 , τηλ 2331120327

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *