ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΤΙΛΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΞΑΝΑ

Εκδοσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Τομ Πέρσιβαλ

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Η Τίλντα νιώθει πως ο κόσμος της είναι ακριβώς όπως της αρέσει. Έχει φίλους, βιβλία, παιχνίδια. Μέχρι που μια μέρα ο κόσμος της ήρθε πάνω κάτω. Όλα είναι ανάποδα… Όλα είναι δύσκολα…. Δεν έχει όρεξη για τίποτα και τα παρατάει! Μία μέρα όμως βλέπει μία αναποδογυρισμένη πασχαλίτσα. Έχει τα πόδια στον αέρα και προσπαθεί να βρει τρόπο να γυρίσει. Όμως δεν τα καταφέρνει. Η καρδιά της Τίλντα ραγίζει. Όμως η πασχαλίτσα προσπαθεί ξανά και ξανά και ξανά μέχρι που στο τέλος τα καταφέρνει και πετάει ξανά! Η Τίλντα σκέφτεται αυτό που μόλις έγινε! Τι λέτε θα συνεχίσει να προσπαθεί και εκείνη; Τι θα γίνει όταν ο κόσμος της αναποδογυρίσει ξανά;

Μια αισιόδοξη και εμψυχωτική ιστορία που βοηθά τους μικρούς αναγνώστες να πιστέψουν στον εαυτό τους. Ακόμη τους βοηθάει να αποκτήσουν μία θετική στάση στη ζωή και να μη σταματήσουν να προσπαθούν όσες δυσκολίες και αν έρθουν στη ζωή τους. Η υπέροχη ιστορία, το ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και η ιδιαίτερη εικονογράφηση κάνουν το βιβλίο να είναι ένα ακόμη “διαμάντι” της σειράς «Μεγάλα πολύχρωμα συναισθήματα». Θα το διαβάσετε παρέα με τους μικρούς αναγνώστες ξανά και ξανά και ξανά.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *