ΤΟΠΙΚΑ posted by

4μελής εγκληματική οργάνωση από το Λιανοβέργι ρήμαζε μετασχηματιστές της ΔΕΗ

4μελής εγκληματική οργάνωση από το Λιανοβέργι ρήμαζε μετασχηματιστές της ΔΕΗ

metasximatistisΣυνελήφθη σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 16:30 από τους άντρες του Α.Τ. Πλατέος στο Λιανοβέργι Ημαθίας για κλοπές, άντρας (Ρομά) ο οποίος μαζί με άλλα τρία (3) άτομα (Ρομά) έκλεβαν μετασχηματιστές, κυρίως της ΔΕΗ, τους έσπαγαν και αφαιρούσαν τον χαλκό τους.

Η δράση της τετραμελούς εγκληματικής ομάδας η οποία είχε δημιουργήσει πολλές δυσλειτουργίες και προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ είχε επεκταθεί στους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης και από την προανάκριση εξιχνιάστηκαν μέχρι τώρα πάνω από 41 κλοπές.

Ταυτόχρονα επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο μελών της οργάνωσης έκανε τα ξημερώματα για τον ίδιο λόγο το Α.Τ. Πολυκάστρου Κιλκίς όπου και μεταφέρθηκε ο συλληφθείς κρατούμενος του Α.Τ. Πλατέος προκειμένου η προανάκριση να ολοκληρωθεί και να οδηγηθούν οι 3 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα. Και τα 4 μέλη της ομάδας κατοικούσαν στο Λιανοβέργι και η αστυνομία Πλατέος πέραν της σύλληψης έκανε εκτεταμένες έρευνες στα σπίτια τους για συλλήψεις και κατάσχεση υλικού που εκλάπη.

Η αστυνομία Πλατέος αναζητεί και τον τέταρτο δράστη της ομάδας προκειμένου να συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *