ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δύο νίκες και μία ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – έρχεται ο Εύαθλος Πολυκάστρου

Δύο νίκες και μία ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – έρχεται ο Εύαθλος Πολυκάστρου

gasalexΜετά την ήττα στην Αριδαία με 67-54 η ομάδα της Αλεξάνδρειας επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο συντρίβοντας την ομάδα του Κιλκίς με το ευρύ 79-45.  Η Αλεξάνδρεια από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της και επέβαλε τον ρυθμό της μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της.

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε και την επόμενη αγωνιστική καθώς επιβλήθηκε στην Κατερίνη επί του Βατανιακού με σκόρ 65-71. Έτσι αναρριχήθηκε στην βαθμολογία της Α ΕΚΑΣΚΕΜ κατηγορίας. Την επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 30/11 στις 18:00 στο κλειστό του δευτέρου Γυμνασίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα του Εύαθλου Πολυκάστρου με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Η προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών της πόλης μας θα πρέπει να στηριχθεί από τους φιλάθλους  οι οποίοι πρέπει να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο το Σάββατο για να βοηθήσουν τους αθλητές μας. 

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Γκότσης – Γκιζάρης) Τσάτσας, Παπαγερίδης, Τολιόπουλος, Ρουσόπουλος, Πουαρίδης,  Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Πάγκος, Νικολόπουλος, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *