ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας στα εκπ. Μαντουλίδη

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας στα εκπ. Μαντουλίδη

athlosΤην Κυριακή 1/12/2013 η Ακαδημία Μπάσκετ  Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για φιλικούς αγώνες (δείτε εικόνες κάνοντας κλικ ΕΔΩ). Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στη Θεσσαλονίκη (δύο ιδιωτικά  κλειστά γυμναστήρια) τα παιδιά συμμετείχαν σε πέντε αγώνες με τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες των εκπ. Μαντουλίδη.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του δημοτικού σχολείου αγωνίστηκαν τα τμήματα της Α’, της  Β ’και της Γ’ δημοτικού ενώ στο γήπεδο του Γυμνασίου-Λυκείου τα τμήματα προμίνι (Δ’, Ε’ δημοτικού) και μίνι (ΣΤ’ δημοτικού-γυμνάσιο).

Η μετακίνηση αθλητών και γονέων από και προς την Αλεξάνδρεια  έγινε με διώροφο λεωφορείο. Ήταν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική  εμπειρία για τα παιδιά της Ακαδημίας Άθλος και οι υπεύθυνοι του συλλόγου υπόσχονται ανάλογες δραστηριότητες και στο μέλλον.

Ηδη υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ για φιλικά και παρακολούθηση ενός αγώνα της ανδρικής ομάδας στην Α1 καθώς και πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε τουρνουά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Άθλος θέλει να ευχαριστήσει την Ακαδημία των Εκπ. Μαντουλίδη για την άψογη φιλοξενία και την οργάνωση των αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *