ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Επιτέλους “κούνησε το δακτυλάκι”!

Επιτέλους “κούνησε το δακτυλάκι”!

niktak

Γράφει ο Νίκος Τάκης

Η οικονομική κρίση έχει ρίξει σε βαθύ κώμα το κοινωνικό κράτος, τόσο βαθύ κώμα, που τίποτε δεν το ξυπνάει!. Ακόμη και η μικρότερη αντίδραση του, μοιάζει με θαύμα! Επιτέλους σήμερα το πρωί “κούνησε το δακτυλάκι του”. Σε σύσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος με ΚΕΔΕ και ΔΕΗ και σε συνέχεια της ευρείας σύσκεψης του Πρωθυπουργού την Παρασκευή, με στελέχη της Κυβέρνησης για το θέμα των νοικοκυριών με κομμένο ρεύμα, αποφασίσθηκε η σύνδεση με τη ΔΕΗ των ευάλωτων νοικοκυριών.

deirevmaΤο ζήτημα είναι σημαντικό, χάθηκαν ζωές, πυρπολήθηκαν σπίτια και κινδύνεψαν πολλοί συμπολίτες μας.
Δυστυχώς η ενημέρωση των ανθρώπων αυτών, είναι ελλιπής λόγω της διακοπής του ρεύματος, από την άλλη, η αξιοπρέπεια τους δεν τους επιτρέπει την κοινοποίηση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες που ενδεχομένως να έπεσε στην αντίληψη, ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό, να σπεύσουν από Δευτέρα στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και να υποβάλλουν αίτημα επανασύνδεσης της ΔΕΗ. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να ανάψουμε λιγότερα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και στα μπαλκόνια μας “λόγω κρίσης”. Κάποιοι συμπολίτες μας όμως, δεν μπορούν να ανάψουν μια λάμπα και ζουν στο σκοτάδι, ας τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε, εξάλλου ο Χριστός γεννήθηκε για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *