ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πέρασε το τρένο στην Αλεξάνδρεια χωρίς να κατέβουν οι μπάρες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πέρασε το τρένο στην Αλεξάνδρεια χωρίς να κατέβουν οι μπάρες

baresΠαραμένει το σοβαρό πρόβλημα με τις μπάρες του ΟΣΕ στην είσοδο της Αλεξάνδρειας από το Νησέλι. Σήμερα το πρωί της Δευτέρας μάλιστα συνέβη ένα επικίνδυνο περιστατικό και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι μπάρες κατέβηκαν χωρίς να περάσει το τρένο. Όταν όμως το τρένο πέρασε, οι μπάρες ήταν ανεβασμένες.

Το γράφουμε διαρκώς εδώ στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς πως υπάρχει θέμα και μάλιστα επικίνδυνο με τις μπάρες και επιτέλους κάποιος αρμόδιος πρέπει να κάνει κάτι. Επικοινωνήσαμε με τον δήμο Αλεξάνδρειας όπου ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Απόστολος Ρεσινιώτης μας είπε πως είναι ενήμερος του θέματος και μάλιστα σήμερα το πρωί επικοινώνησε με την αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας για να λυθεί άμεσα το θέμα το οποίο είναι αρμοδιότητας του ΟΣΕ.

Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες ημέρες δίπλα μας στην Πέλλα έγινε θανατηφόρο τροχαίο με σύγκρουση Ι.Χ. με τρένο όταν οι μπάρες δεν κατέβηκαν (δείτε το θέμα ΕΔΩ). Οι οδηγοί ας δείξουν μεγαλύτερη προσοχή γνωρίζοντας πως υφίσταται το συγκεκριμένο πρόβλημα στις γραμμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *