ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πραγματικά υψηλού επιπέδου το χτεσινό σεμινάριο στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας

Πραγματικά υψηλού επιπέδου το χτεσινό σεμινάριο στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας

giouroΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο υψηλού επιπέδου με θέμα την αθλητική διατροφή αλλά και τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Η διοργάνωση ήταν του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας.

Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν ο υπεύθυνος αθλητικής διατροφής και χορηγικής ανάπτυξης Μανώλης Πολυχρονίδης ο οποίος συνεργάζεται με αρκετές ομάδες της Super League μέχρι και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο μίλησε ο παλιός Ημαθιώτης διαιτητής και νυν εκπαιδευτής διαιτησίας Τάσος Χριστοδούλου.

Στην αίθουσα παραβρέθηκαν παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές πολλών ομάδων της Ημαθίας οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το σεμινάριο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστας Μαστοροδήμος ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας και υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου Αλεξάνδρειας, Τάκης Παπαδόπουλος.

Όσοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν χτες στο δημαρχείο άκουσαν με προσοχή και ενδιαφέρον τους ομιλητές και συμμετείχαν με ερωτήσεις και προβληματισμούς στην γενικότερη συζήτηση. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια σεμινάρια στην πόλη μας και γενικότερα στο νομό μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *