ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εμπορικός Σύλλογος: Μας καπέλωσε ο δήμος Αλεξάνδρειας στις εκδηλώσεις (βίντεο)

Εμπορικός Σύλλογος: Μας καπέλωσε ο δήμος Αλεξάνδρειας στις εκδηλώσεις (βίντεο)

P1040768Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το “καπέλωμα” του Εμπορικού Συλλόγου από τον δήμο Αλεξάνδρειας ήταν το βασικό θέμα στη χτεσινή συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Ο πρόεδρος Γιάννης Ουσταμπασίδης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο ιστορικό των συναντήσεων που έγιναν με τον δήμο Αλεξάνδρειας για τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης τόσο με υπάλληλο του δήμου όσο και με τον ίδιο τον δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο οι σκέψεις του δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τις εκδηλώσεις ήταν ελάχιστες και το μεγαλύτερο μέρος από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν πρωτοβουλίες του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και των καταστηματαρχών (καφέ, μπαρ, εστιατόρια) της πόλης. Παρόλα αυτά στις αφίσες που βγήκαν, στις ανακοινώσεις και στην τοποθέτηση του δημάρχου στη γιορτή του ανάμματος του δέντρου δεν αναφέρθηκε ούτε ο Εμπορικός Σύλλογος ούτε τα καταστήματα. Στη χτεσινή συνεδρίαση ακούστηκαν πολλά πράγματα σχετικά με το θέμα. Δείτε αναλυτικά όλες τις τοποθετήσεις στα βίντεο που ακολουθούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *