ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ήττα στο Αιγίνιο

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ήττα στο Αιγίνιο

gasΆτυχος στάθηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ο οποίος γνώρισε την ήττα 58-55 στο Αιγίνιο. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με τους θεατές να παρακολουθούν ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και ωραίες φάσεις.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά 10 πόντων που έχανε, προηγήθηκε μάλιστα με 5 πόντους, αλλά εκεί κάποια διαιτητικά σφάλματα και η ευστοχία των αντιπάλων(13 εύστοχα τριποντά) έφεραν το ματς στα ίσια 6 δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα οι παίχτες του ΓΑΣ αστόχησαν

gasqΕνώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση, σε νεκρό χρόνο ο παίχτης του Αιγινιακού ουσιαστικά πέταξε την μπάλα πίσω από την γραμμή του κέντρου η οποία κατέληξε στο καλάθι της ομάδας μας. Έτσι ο ΓΑΣ γνώρισε την άδικη ήττα που τον απομάκρυνε από τη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξάνδρεια δεν αγωνίζεται καθώς το Λιτόχωρο έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα. Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 21/12 στην Κρύα Βρύση με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ( Γκότσης – Γκιζάρης): Ρουσόπουλος, Στογιαννόπουλος, Πλωμαρίτης, Λιακόπουλος, Χύτας, Πρόιος, Βενέτης, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος. Παπαγερίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *