ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πρωτοπόρος ο Σταθμός – δίνει 10 λεπτά για καλό σκοπό με κάθε Like!

Πρωτοπόρος ο Σταθμός – δίνει 10 λεπτά για καλό σκοπό με κάθε Like!

stathmoslikeΔιαβάσαμε στη σελίδα Facebook του καφέ-μπαρ Σταθμός της πόλης μας πως η διεύθυνση του καταστήματος προτίθεται να δώσει 10 λεπτά σε κάθε Like που θα πάρει η σελίδα μαγαζιού στο Facebook. 5 λεπτά θα πάνε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας και 5 λεπτά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Μία πρωτοποριακή κίνηση με την διεύθυνση του μαγαζιού να ξεκαθαρίζει πως από σήμερα 17 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου θα περιμένει τα Likes των φίλων της σελίδας (884 ήταν όταν ξεκίνησε η ανακοίνωση και έχει φτάσει τα 918 μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές) και θα προσφέρει μέχρι και 300 ευρώ για την προσπάθεια, τουτέστιν περιμένει να συμπληρωθούν 3000 Likes!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σταθμού: 

ΚΑΝΤΕ Like ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ “ΣΤΑΘΜΟΥ” ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ …ΓΙΑ ΚΑΘΕ Like ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΣ 31/12/2013 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !!! (17/12/2013 884 Like ,ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ “ΣΤΑΘΜΟΥ” ΣΥΝΟΛΟ 300 ΕΥΡΩ) !!!!

Η σελίδα ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *