ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Χριστουγεννιάτικο δώρο Βεσυρόπουλου στους κλωστοϋφαντουργούς Νάουσας

Χριστουγεννιάτικο δώρο Βεσυρόπουλου στους κλωστοϋφαντουργούς Νάουσας

vesiropoulos (2)Δικαιώνεται πλήρως η προσπάθεια που κατέβαλε το τελευταίο διάστημα ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, για την επίλυση του προβλήματος  που αντιμετώπιζαν οι 57 πρώην απολυμένοι των κλωστηρίων Νάουσας, σχετικά με τη συνταξιοδότηση τους.

Με τροπολογία που κατέθεσε μαζί με συναδέλφους του στις 5/12/2013, άνοιξε ουσιαστικά ο δρόμος για την οριστική επίλυση του ζητήματος.  Σήμερα (21/12/13) η τροπολογία έγινε δεκτή από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες, με παρέμβαση του Βουλευτή Ημαθίας, είχε δοθεί λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους 380 συνταξιούχους, πρώην απολυμένων των Κλωστηρίων Νάουσας, μετά την εγκύκλιο του ΙΚΑ που έθετε ανώτατο όριο στην αναγνώριση του πλασματικού χρόνου και ζητούσε τη διακοπή καταβολής των συντάξεων και την επιστροφή των χρημάτων.

Αναφερόμενος σε αυτή τη θετική εξέλιξη ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Η προσπάθεια που ξεκίνησα μαζί με αυτούς τους ανθρώπους από τη Νάουσα, που βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια κατάφωρη αδικία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ρύθμιση αυτή, ήταν αναγκαία, για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Η δική μου ικανοποίηση, σε ηθικό επίπεδο, είναι να είμαι χρήσιμος στους πολίτες της Ημαθίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *