ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ευχαριστούν μόνο τον Βεσυρόπουλο οι κλωστοϋφαντουργοί Νάουσας

Ευχαριστούν μόνο τον Βεσυρόπουλο οι κλωστοϋφαντουργοί Νάουσας

klostoyfantourgoiΤο φως της δημοσιότητας είδαν το απόγευμα και τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου δύο ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα των 57 απολυμένων από τα Κλωστήρια της Νάουσας. Η πρώτη ανακοίνωση βγήκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον Απόστολο Βεσυρόπουλο και η δεύτερη αργά τη νύχτα από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Την επόμενη μέρα γράφτηκαν, ειπώθηκαν και ακούστηκε γενικώς πως όλα γίνονται επειδή υπάρχει κόντρα για το ποιος εκ των δύο θα πάρει τα εύσημα ή όχι για την λύση του σοβαρού συγκεκριμένου προβλήματος.

Η απάντηση ήρθε σήμερα Τρίτη από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση, δηλαδή τους ίδιους τους κλωστοϋφαντουργούς και από την νομική τους σύμβουλο Αναστασία Κωστοπούλου.

Διαβάστε τα δύο σημερινά ευχαριστήρια και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας: 

Ευχαριστήριο 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο και στον Βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη, για την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και την καίρια και ουσιαστική παρέμβαση τους, που συνέβαλλε, ώστε να λυθεί οριστικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς, οι 57 πρώην απολυμένοι των κλωστηρίων Νάουσας.

Από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το πρόβλημα μας, ο κ. Βεσυρόπουλος, στάθηκε δίπλα μας χωρίς υστεροβουλία, με συγκροτημένο τρόπο κατάφερε να δοθεί βιώσιμη και οριστική λύση.

Με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, από τις 5 Δεκεμβρίου μαζί με συναδέλφους του, και έγινε δεκτή στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μπαίνει τέλος στην αγωνία 57 ανθρώπων.

Θεωρούμε ότι η Ημαθία χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ανθρώπους που νοιάζονται τον πολίτη και είναι δίπλα του με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Οι 57 πρώην απολυμένοι των Κλωστηρίων Νάουσας

Ευχαριστήριο 

Ως Νομική Σύμβουλος, των 57 πρώην απολυμένων των Κλωστηρίων Νάουσας, θα ήθελα από την πλευρά μου αλλά και εκ μέρους των ανθρώπων που εκπροσωπούσα, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, για την τεράστια συμβολή του και την ουσιαστική παρέμβαση του, στην επίλυση του προβλήματος των πρώην απολυμένων των κλωστηρίων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαμε μια άψογη και ειλικρινή συνεργασία με τον κ. Βεσυρόπουλο, προκειμένου να δοθεί η ορθή λύση. Πράγμα που επιτεύχθηκε με την παρέμβαση του και την κατάθεση της τροπολογίας, που έγινε δεκτή και ψηφίστηκε στο τελευταίο νομοσχέδιο πριν κλείσει η Βουλή.

Η μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητα του κ. Βεσυρόπουλου συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να λυθεί οριστικά ένα τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό ζήτημα, που απασχολούσε την περιοχή της Νάουσας.

Αναστασία Κωστοπούλου

Δικηγόρος Αθηνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *