ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-4

Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με στιγμές και φάσεις που θα ζήλευαν ομάδες μεγάλων κατηγοριών. Οι Βετεράνοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδειξαν ότι όσο κι αν περνούν τα χρόνια η ΜΠΑΛΑ δεν ξεχνιέται και με ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας με 4-2. Εντυπωσιακά σε εκτέλεση τα 2 γκολ του Χαρίση, το γκόλ του Λιάκου και…..
του Γιάτσου. Είχαν 3 δοκάρια οι του ΠΑΣ και 1 οι της Αλεξάνδρειας. Ακόμα χτυπιέται ο Λιάκος για τη μεγάλη διπλή ευκαιρία που έχασε, φυσικά έβαλε και το χέρι του ο τερματοφύλακας Πανταζόπουλος. Για την Αλεξάνδρεια σκόραραν οι Χουρσουζίδης και Παπαδημητρίου.
Όπως πάντα το τρίτο ημίχρονο είναι για τους Παλαίμαχους το καλύτερο και αυτό έγινε σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής, στον ΕΚΕΙΜΕΡΟ, στο Ν. Πρόδρομο Αλεξάνδρειας. Τοποθεσία ιδανική, φαγητό πλούσιο και εξαιρετικό και η παρέα, παρέα με όλη τη σημασία της λέξης. Δέσανε αμέσως οι Παλαίμαχοι αν και βρισκόταν για πρώτη φορά, φυσικά ο συνδετικός κρίκος ήταν ο Παπαδημητρίου Βασίλης παλιός συμπαίκτης των Βετεράνων του ΠΑΣ, τον οποίο και τίμησαν. Τους τίμησε βέβαια και ο ίδιος με τα σπαράγγια και τη συνταγή που τους έδωσε.
Έκλεψε τη βραδιά ο προπονητής των Βετεράνων του ΠΑΣ Κύριος Καραμανωλάκης και στο τραγούδι και στο χορό και στο λόγο. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα καλά του λόγια, νάναι γερός και δυνατός και αυτός και η οικογένειά του.
Από πλευράς Αλεξάνδρειας εντυπωσίασε ο Παπαδημητρίου που τραγούδησε για πρώτη φορά (οι άλλοι είναι γνωστοί για το τραγούδι τους) και μάλιστα αφιέρωσε και στη γυναίκα του τηλεφωνικά το αγαπημένο της τραγούδι.
Με χορό αποχαιρετήσαμε την αποστολή του ΠΑΣ και όπως είπε ο Πρόεδρος τους Χαρίσης, θα μας περιμένουν στα Γιάννινα για να ανταποδώσουν.
Τελειώνοντας μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α..

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ): ΚΩΤΣΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΜΠΟΥΤΣΟΥΡΗΣ, ΣΟΙΧΛΙΜΗΡΗΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΓΙΑΤΣΟΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ. 
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΜΑΣΤΑΚΑΣ, ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΕΟΣ, ΚΟΡΜΑΡΗΣ, ΤΖΙΑΛΛΑΣ, ΤΣΑΛΛΗΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ): ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΥΤΟΥΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΤΕΓΟΣ, ΧΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ,ΤΕΡΖΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ,ΠΟΥΑΡΙΔΗΣ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΡΤΑΛΙΔΗΣ, ΜΕΚΚΑΣ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΛΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ.

To facebook των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *