ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-0 (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την λευκή ισοπαλία απέσπασε η ομάδα του Μακροχωρίου αγωνιζόμενη εκτός έδρας στα Μάλγαρα κόντρα στην τοπική δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας ομάδα του Εθνικού. Το τελικό αποτέλεσμα με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κερλίδη μπορεί εύκολα να πει κανείς πως τους αδικεί αφού αν οι….
επιθετικοί του Μακροχωρίου ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τα Μάλγαρα με το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης. Πάντως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να φεύγουν ευχαριστήμενοι από τον αγωνιστικό χώρο, για τρεις κυρίως λόγους. Ο πρώτος ήταν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα όπου η Βαρβάβα επιβλήθηκε του Μηλότοπου με 4-1 που ευνόησε και τις δύο ομάδες, ο δεύτερος που ευνόησε το Μακροχώρι, που δεν είναι άλλος από την ισοπαλία σε μία τόσο δύσκολη έδρα και φυσικά ο τρίτος που ευνόησε τους γηπεδούχους και είναι το γεγονός πως φιγουράρουν πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι να έχει γρήγορο ρυθμό. Στο 4’ το πρώτο σουτ του αγώνα από τον Ρακαβίνα των γηπεδούχων με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 10’ σπρώξιμο του Ινεμπολίδη από τον Μέλιο προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς του Μακροχωρίου για πέναλτι. Το πρώτο σουτ του Μακροχωρίου στο 17’ με τον Σαρηγιαννίδη συρτά να στέλνει την μπάλα έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραβελίδης θα «κλέψει την μπουκιά από το στόμα» του Ινεμπολίδη που έβγαινε μόνος με την κενή εστία. Στο 21΄κάθετη μπαλιά «ποίημα» του Σαμουηλίδη, τετ α τετ του Βόργια με τον Σταματέλο, νικητής ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Φάση καρμπόν στο 39’ με τον Κουντουρά αυτή τη φορά να βγαίνει τετ α τετ με τον Σταματέλο από δεξιά και τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να διώχνει και πάλι σωτήρια σε κόρνερ. 
Στο 2ο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα με το Μακροχώρι να παίρνει τις πρωτοβουλίες των κινήσεων και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54’ ο Ευθυμιάδης από αριστερά θα κάνει τη σέντρα και ο Ξαγοράρης εξ επαφής με την αντίπαλη εστία με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα ο Ινεμπολίδης από δεξιά θα εκτελέσει το δυνατό πλάγιο άουτ, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος, θα φτάσει στην μεγάλη περιοχή στον Λαμπριανίδη που για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν θα την προλάβει βγαίνοντας τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 72’ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των Μαλγάρων του Θ. Συμεωνίδη θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 85’ η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο παραλίγο αποβεί μοιραία για το Μακροχώρι όταν ο Κουντουράς από δεξιά εκτέλεσε φάουλ στην μεγάλη περιοχή πιο ψηλά από όλους πήδηξε ο Ρακάβινας και με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταματέλου. 
Άριστη η διαιτησία του Κύζια από την Δράμα όπως και των βοηθων του Παρασκευούδη και Βάντση. 
ΜΑΛΓΑΡΑ: Καραβελίδης, Σ. Τσιαούσης, Κουρτίδης, Διήτσης, Κατσαμπουλίδης, Μέλλιος, Κουντουράς, Μαρίνης, Σαμουηλίδης (82’ Αθανασιάδης), Ρακαβίνας, Βοργιάς (70’ Παντελής). 
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Θ. Συμεωνίδης, Βαλδήρ, Τσιάμης, Πιετρά, Λαμπριανίδης (62’ Κολεσίδης) , Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης (79’ Βάσσος), Ευθυμιάδης (86’ Ντόγος), Ινεμπολίδης. 
Μετά τη διαμαρτυρία του Μακροχωρίου για χαμηλά δοκάρια
της εστίας του γηπέδου, σκάφτηκε η γραμμή της εστίας
για να μπορέσει να μετρηθεί το κατάλληλο ύψος της εστίας.  Ζήτω
το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το σκαμμένο έδαφος στις δύο εστίες

Η είσοδος των δύο ομάδων

Ο διευθυντής της Κερκίδας Βύλλης Γαλανομάτης στην ανάπαυλα
με συναντήσεις με παράγοντες των ομάδων της Ημαθίας
Στο γήπεδο ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Γιάννης Ζαμπρόπουλους

 

Ο συνεργάτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια Αργύρης Τσιγγενόπουλος με φιλάθλους
του Μακροχωρίου

Περισσότεροι οι φίλαθλοι του Μακροχωρίου στην κερκίδα

Ο πρόεδρος του Μακροχωρίου Διονύσης Βούλγαρης

Πρώην πρόεδρος της Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας με παλιούς
παράγοντες της ομάδες και τον πρώην προπονητή της Αγκαθιάς Νίκο Παπανώτα



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *