ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΒΑΡΒΑΡΑ 2-1 (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έστω και δύσκολα η ομάδα του Μακροχωρίου κατάφερε να επικρατήσει της Βαρβάρας στην έδρα της και να αναρριχηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας των μπαράζ και στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα παλέψει για δύο αποτελέσματα στο γήπεδο του Μηλοτόπου διεκδικώντας την άνοδο στην….
Δ’ Εθνική. 
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κερλίδη ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και κατάφεραν πολύ νωρίς να προηγηθούν στο σκορ. Το ιδανικό ξεκίνημα του Μακροχωρίου όμως δεν μπόρεσε να συνοδευτεί με εύκολη συνέχεια και άνετη επικράτηση κυρίως λόγω των ατομικών ενεργειών κάποιων ποδοσφαιριστών που στην τελική προσπάθεια ήθελαν είτε να κάνουν το κάτι παραπάνω είτε δεν είχαν την ήρεμη σκέψη να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Από την άλλη η Βαρβάρα αργά αλλά σταθερά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τα ηνία και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και την νίκη μέσα στην έδρα του Μακροχωρίου. 
Στο 4’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Μπάκανο από αριστερά να βγάζει την σέντρα, τον Ινεμπολίδη στην πορεία της μπάλας να κάνει κακό πλασέ και την μπάλα να καταλήγει έξω. Τρία λεπτά αργότερα ένα περίτεχνο σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Τσακαλίδη και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Μακροχωρίου (1-0). Στο 25’ ο Θ. Συμεωνίδης με ατομική προσπάθεια θα μπει στην αντίπαλη περιοχή ανάμεσα σε δύο αντιπάλους η τελική σέντρα σουτ που θα κάνει δεν θα είναι καλή και η μπάλα θα φύγει έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ινεμπολίδης από δεξιά θα κάνει τη σέντρα ο Παπαϊωάννου των φιλοξενούμενων στην προσπάθεια να απομακρύνει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του η οποία θα φύγει σε κόρνερ. Το κόρνερ από δεξιά θα εκτελέσει ο Σαρηγιαννίδης απευθείας με τον Καραντώνα με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει με υπερένταση. Στο 27’ ο Ραμιώτης θα βρει στην μεγάλη περιοχή του Μακροχωρίου τον Α. Νταντή, ο δεύτερος θα πιάσει το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει την οριζόντια δοκό και να περνάει έξω. Στο 32’ ο Τσακαλίδης θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά, από το ύψος του πέναλτι πιο ψηλά από όλους στην κεφαλιά θα φτάσει ο Θ. Συμεωνίδης με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 33’ ο Τσακαλίδης από αριστερά θα «αδειάσει» τον Παπαϊωάννου, θα κάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 34’ ο Α. Νταντής θα βρει στην πλάτη της άμυνας του Μακροχωρίου τον Δ. Κωτάκη που με δυνατό σουτ από αριστερά θα στείλει την μπάλα μόλις έξω. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Δ. Κωτάκης από δεξιά θα εκτελέσει το μακρινό φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι η άμυνα του Μακροχωρίου θα «ξεχάσει» τους Μωραΐτη και Κουματζιώτη, ο πρώτος θα νικηθεί από τον Σταματέλο και ο δεύτερος θα στείλει με δυνατό κοντινό σουτ την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Άμεση θα είναι η αντίδραση των γηπεδούχων με τον Ευθυμιάδη από αριστερά να κάνει την μπαλιά και τον Ινεμπολίδη τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να παγώσουν στο ξεκίνημα τον ρυθμό και να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 48’ δυνατό συρτό φάουλ από μακριά του Δ. Κωτάκη θα μπλοκάρει ο Σταματέλος. Στο 57’ ο Βαλδήρ θα βγάλει την σέντρα από δεξιά ο Ινεμπολίδης θα κάνει το σουτ το οποίο πάνω στη γραμμή θα αποσοβήσει ο Δ. Νταντής, η μπάλα θα φτάσει στον Τσιάμη που με δυνατό συρτό σουτ θα την στείλει ελάχιστα έξω. Στο 65’ ο Δ. Κωτάκης θα βγάλει την σέντρα από αριστερά, ο Ραμιώτης θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά και ο Σταματέλος θα πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση. Στο 69’ ο Γκούτζιος θα εκτελέσει φάουλ για τους φιλοξενούμενους από αριστερά με την μπάλα να περνάει μόλις έξω από την εστία του Σταματέλου που δεν είχε τον έλεγχο της φάσης. Στο 81΄ύστερα από σέντρα του Ινεμπολίδη από δεξιά, ο Τσακαλίδης στο πρώτο δοκάρι θα κάνει κακό σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 82’ ψηλοκρεμαστό σουτ την Ινεμπολίδη θα έχει την ίδια κατάληξη. Στο 89’ ο Ντόγος θα κάνει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και ο Καραντώνας θα μπλοκάρει την μπάλα. Στο 90’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Σταματέλος θα κάνει σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Δ. Κωτάκη. Στο 94’ το Μακροχώρι θα κερδίσει φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων. Ενώ όλα έδειχναν πως ο Τσακαλίδης θα το εκτελέσει απευθείας, τελικώς με περίτεχνη «κομπίνα» ο Λαμπριανίδης θα βρει συρτά αριστερά τον Θ. Συμεωνίδη που με κοντινό πλασέ θα λυτρώσει τους γηπεδούχους γράφοντας το τελικό 2-1. 
Άριστη η διαιτησία του Ζούγρα από την Κοζάνη όπως και των βοηθών του Κουτζιακουτζίδη και Τσιαμπάση. 
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Θ. Συμεωνίδης, Βαλδήρ, Τσιάμης, Πιετρά (77’ Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Ινεμπολίδης, Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης (Λαμπριανίδης), Ευθυμιάδης (63’ Ντόγος), Μπάκανος. 
ΒΑΡΒΑΡΑ: Καραντώνας, Γκούτζιος, Δ. Νταντής, Κουματζιώτης, Α. Νταντής (86’ Βατάλης), Ντάσιος (Δ. Κωτάκης του Γ.), Παπαϊωάννου, Ραμιώτης, Δ. Κωτάκης του Αντ., Κεφάλας, Μωραΐτης. 


Μη χάσετε σε λίγο βίντεο με δηλώσεις του προπονητή του Μακροχωρίου Γιάννη Κερλίδη και του προέδρου του Μακροχωρίου Διονύση Βούλγαρη στο Αλεξάνδρεια – Γιδάς και τον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *