ΤΟΠΙΚΑ posted by

TI KANOYN ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ BEVERLY HILLS

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται τα μαθήματα και οι εξεταστικές περίοδοι στα περισσότερα σχολεία-σχολές-πανεπιστήμια του κόσμου και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε μια τηλεοπτική σειρά που κάθισε στα θρανιά, ενηλικιώθηκε, σπούδασε, αποφοίτησε μαζί με τους περισσότερους 20something τηλεθεατές του σήμερα. Όσο κι αν το “Beverly Hills 90210” κατηγορήθηκε για κάποια συντηρητικά στερεότυπα που προωθούσε, για…..
την συμμετοχή της κόρης του παραγωγού Aaron Spelling, Tori και για πολλούς άλλους λόγους, δεν παύει να είναι ο “παππούς” των σύγχρονων νεανικών τηλεοπτικών σειρών. Μήπως οι χαρακτήρες της Serena και της Blair (“Gossip Girl”) σας θυμίζουν λίγο Brenda και Kelly;

Jason Prestley (τότε) – Brandon
Τότε: Ο Brandon Walsh ήταν συνήθως το πιο έντιμο, ηθικό και φυσικά δημοφιλές μέλος της παρέας, που πάντα κέρδιζε το (κάθε) κορίτσι με τις εντυπωσιακές δημοσιογραφικές του επιδόσεις στην σχολική εφημερίδα!

Jason Prestley – τώρα
Ο Jason Prestley εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές σειρές – ταινίες – θεατρικά έργα ως πρωταγωνιστής. αλλά και σκηνοθέτης-σεναριογράφος. Επειδή όμως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, σκηνοθέτησε και ένα επεισόδιο του ανανεωμένου “90210”.

Shannon Doherty – Brenda
Το απόλυτο κορίτσι του μπαμπά, η ηθική και “πονόψυχη” Brenda προσπαθούσε πάντα να φέρει στον ίσιο δρόμο την party animal φίλη της Kelly, μόνο για να κονταροχτυπηθούν για την καρδιά του γοή Dylan. 

Shannon Doherty – τώρα 
Η συμμετοχή της στην πιασάρικη σειρά “Charmed” στον ρόλο της μάγισσας Prut ακόμα σχολιάζεται θετικά. Φυσικά συνεχίζει να κάνει περάσματα και από το “90210”.

Jennie Garth – Kelly
Το κορίτσι-σύμβολο της χλιδής και της οικογενειακής δυσλειτουργιας, που βίωσε τις πιο οδυνηρές ιστορίες όλων των επεισοδίων της σειράς (2 βιασμούς, overdose ναρκωτικών, κλπ, κλπ, κλπ,), η Kelly ήταν η απόλυτη γυναίκα-φαντασίωση για κάθε άντρα, που ήθελε να την φέρει “στον ίσιο δρόμο”. Ήταν και ετεροθαλής αδελφή του David…(το μεγάλο της ξενέρωμα για 3-4 κύκλους επεισοδίων)

Jennie Garth – τώρα
Συμμετέχει στο cast του “90210” και κάνει συχνα περάσματα σε τηλεοπτικά shows τύπου “Dancing With The Stars”.

Ian Ziering – Steve
O πρώτος φίλος της Kelly, o κολλητός του Brandon, ο πιο “χαλαρός” και κεφάτος τύπος της παρέας, που ήξερε να αποφορτίζει τις εντάσεις μεταξύ Brandon Dylan.

Ιan Ziering – τώρα
Eμφανίστηκε στο “Dancing With The Stars”, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το ίδιο “cute”!

Luke Perry – Dylan
Ο Dylan ¨ηταν ο πιο μοναχικός, δυσλειτουργικός, ευφυής γόης της σειράς, Έδινε την αίσθηση ότι η κόντρα Brenda – Kelly για τα μάτια του μόνο, τον άφηνε έντελως αδιάφορο, αν έιχε την δυνατόητα να την κοπανήσει για την παραλία και να κάνει surfing.

Luke Perry – τώρα
Aποχώρησε από την σειρά για να κυνηγήσει πιο “σοβαρούς’ ρόλους. Τον είδαμε στην θεατρική μεταφορά του “When Harry Met Sally” μαζί με την Alison Hannigan και στην εξαιρετικά μπερδεμένη τηλεοπτική σειρά “John From Cincinatti”. Kαι σε μερικές ταινίες που βγηκαν κατευθείαν σε DVD…

Tori Spelling – Donna
Η Donna Martin ήταν η πίστή φίλη της Kelly και στην συνέχεια και της Brenda. Φανατική παρθένα, που “δοκίμασε” την υπομονή του David και στο finale της σειράς τον παντρεύτηκε. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μας το σύνθημα “Donna Martin graduate!”

Τori Spelling – τώρα
Γράφει βιβλία, σχεδιάζει ρούχα, συμμετέχει στο “90210” και είναι μαμά!

Brian Austin Green – David
Ο κάτα ένα χρόνο μικρότερος από όλους David, που στο τέλος κατάφερε να αποφοιτήσει μαζί με όλη την παρέα, ήταν το “πειραχτήρι” της Kelly, ένας μουσικός που -σχεδόν με το ζόρι- προσπάθησαν οι σεναριογράφοι της σειράς να μας πείσουν ότι έχει ταλέντο και ο απόλυτος soulmate της Donna.

Βrian Austin Green – τώρα
Κάνει διαρκή περάσματα από τηλεοπτικές σειρές ¨οπως τα “Smallville”, “CSI Miami”, “Desperate Houswives”, τον είδαμε και στο “Terminator: The Sara Connor Chronicles” και παντρεύτηκε την Megan Fox! Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι κυκλοφόρησε και ένα rap album…

James Eckhouse – Jim Walsh
Ο πατέρας του Brandon και της Brenda εξέφραζε τον τίμιο εργαζόμενο-πατέρα, που έψαχνε αφορμή να ρίξει ένα χεράκι ξύλο στον Dylan που στεναχωρούσε το κορίτσι του και ήξερε πάντα πως να γειώσει τον ιδεαλιστή Brandon…

James Eckhouse – τώρα
Τον συναντάμε συχνά, σε σειρές όπως το “Boston Legal” και το “The Good Wife”.

Carol Potter – Cindy Walsh
Η μαμά. Μητέρα του Brandon, της Brenda, δεύτερη μαμά της Kelly και διαρκώς κοντά σε όλη την παρέα!

Carol Potter – τώρα
Εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά “Greek”,

Τifani Amber Thiessen – Valerie
Η Valerie Malone ήταν η μοχθηρή ξαδέλφη του Brandon, που έσπερνε την διχόνοια στην παρέα με αριστοτεχνικό τρόπο. Την ερωτεύτηκαν (και κάηκαν!) πολλοί…

Tifani Thiessen – τώρα
Πολλά χρόνια αργότερα (και ένα “Amber” μείον), παίζει σταθερά σε τηλεόραση και κινηματογράφο (την είδαμε στο “Hollywood Ending” του Woody Allen) μα χωρίς την ίδια επιτυχία με τα “Saved By The Bell”, “Beverly Hills 90210”.

mtv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *