ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΕΛΙΚΟ: ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να πήραν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από όλους τους υπόλοιπους, ωστόσο έμειναν εκτός κοινοβουλίου. Ο λόγος για τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον Απόστολο Βεσυρόπουλο. Ο μεν πρώτος ξεπέρασε τους 10.500 σταυρούς ο δε δεύτερος ξεπέρασε τους 7.000. 
Έτσι βουλευτές από την Ημαθία εκλέχθηκαν ο Άγγελος Τόλκας από το ΠΑΣΟΚ που ξεπέρασε τους 6.500 χιλιάδες σταυρούς αφήνοντας εκτός βουλής τον Τάσο Σιδηρόπουλο με 1.300 περίπου σταυρούς διαφορά. Η Ξανθίππη Καρανίκα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μετά από μάχη για γερά νεύρα τελικώς μπήκε στη Βουλή, η Ιωάννα Σοφρόνωφ από τον Κ.Κ.Ε. και ο Κώστας Γιοβανόπουλος από….

τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος που δεν ξεπέρασε τις 5.500 ενώ η Χρυσάνθη Σιδηροπούλου που αν και μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που στις προηγούμενες εκλογές δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και φιγουράριζε ως φαβορί, δεν κατάφερε να φτάσεις καν τις 2.000 και έμεινε στην προτελευταία θέση. Χαμηλά και ο Ζήσης Πατσίκας που έπαιζε στα προγνωστικά για την τρίτη θέση ωστόσο μετά το άνοιγμα της κάλπης την τελευταία στιγμή κατάφερε και ανέβηκε από την τελευταία θέση ξεπερνώντας τις 2.500.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *